דרוש מידע תושבי קרית ספר איזה עיתון הכי מומלץ לפרסם בקרית ספר ?

• הוסף לסימניות
תושבי קרית ספר
אשמח לדעת מהו העיתון שהכי מומלץ לפרסם בעריכם
ובאיזה ימים הוא מחולק בתיבות דואר ?

• הוסף לסימניות
מה הכי חזק בעיר ?

• הוסף לסימניות
אני מפרסמת בידיעון.
הפלוס שלו לדעתי שהוא מגיע בשישי בבוקר ובמוצ"ש חורשים עליו.
שאר העיתונים מגיעים במוצ"ש חצות ונלקח מהת.ד. רק בראשון שזה פחות אטרקטיבי.

• הוסף לסימניות
אני מפרסמת בידיעון.
הפלוס שלו לדעתי שהוא מגיע בשישי בבוקר ובמוצ"ש חורשים עליו.
שאר העיתונים מגיעים במוצ"ש חצות ונלקח מהת.ד. רק בראשון שזה פחות אטרקטיבי.
לגמרי.
הזמן שהעיתון מגיע לתיבת הדור זה פלוס לטובת הידיעון.

עיתון הפרסומות היחיד שאני רואה.

השאר מגיעים הביתה בראשון בצהריים ואין לי את הזמן לעבור עליהם.

• הוסף לסימניות
ועם כל זה הוא פחות עבה מהאחרים..

• הוסף לסימניות
בתקופה הזו אני בעד זמן או ענין שבועי
הם של אותם מו"לים של העיתוני תחילת שבוע אבל מכילים פחות
ומגיעים באמצ"ש
העבים לדעתי לא אפקטיביים כרגע. ספרים עבי כרס שבקלות תטבע בהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה