מידע שימושי תותים קפואים

• פותח הנושא 23
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג היום בב"ב תותים קפואים בהכשר הרב לנדא

• הוסף לסימניות
תודה\
יודעת מחפשת הרב לנדא

• הוסף לסימניות
במיצי אורי ברחוב רש"י פינת רבי עקיבא

• תודה
Reactions: 23
  • הוסף לסימניות
רובין-חנות לחד''פ ומוצרי אפיה, אין לי מושג אם פתוח, זה ברחוב הרב שך, הכשר הבד''ץ ירושלים
ויש מכירה ביתית איפה שהוא במכבים בפרדס כץ
תשאלי מישהו משם (מהאזור), מניחה שידעו לומר לך
נראה לי שזה לנדאו שם

• תודה
  • הוסף לסימניות
@23
ביררתי בעבר אצל הרב לנדא לגבי תותים קפואים
ואם זה תותים שהיצרן שלהם בחו"ל, אין שום בעיה לקנות אותם בכל הכשר שהוא...
זה פרי חו"ל ואין את מצוות הארץ

ומאז אני קונה באושר עד קילו תותים ב15 שקל.....

• תודה
  • הוסף לסימניות
הבעיה בתותים זה לא מצוות התלויות בארץ
אלא החרקים
ובהכשר הרב לנדא עושים לזה תהליך מסוים לפני ההקפאה

• הוסף לסימניות
הבעיה בתותים זה לא מצוות התלויות בארץ
אלא החרקים
ובהכשר הרב לנדא עושים לזה תהליך מסוים לפני ההקפאה
שאלתי אז גם על נושא החרקים
ממליצה לך לבדוק מולם

• תודה
  • הוסף לסימניות
שאלתי אז גם על נושא החרקים
ממליצה לך לבדוק מולם
שאלתי עכשיו בכשרות הרב לנדא - ענו לי שאין להם מושג מה קורה בהכשרים אחרים ולכן הם נותנים הכשר על תותים קפואים מרוסקים רק של ההכשר שלהם.

• הוסף לסימניות
הרב לנדא מוכר גם תותים שלמים קפואים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה