איש אחד הלך
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
היום בערב ר"ח אב!
לצערנו, רלוונטי גם השנה...היום בערב ר"ח אב!
למיטב ידיעתי הספרדים נוהגים את מה שאנחנו נוהגים בתשעת הימים-בשבוע שחל בוסתם מעניין,
ספרדים ב"שבוע שחל בו" לובשים בגדים מכובסים?
למה נראה לך שמישהו שכח ?היום בערב ר"ח אב!
כי אני כמעט שכחתילמה נראה לך שמישהו שכח ?
אני בחור ישיבהאתם זוג צעיר?
כי זה המומחיות של זוגות לא לדעת איך להתארגן
במשך החיים זה פשוט נכנס לאוטומט כבר.
לפחות של הנשים
אז הבנתי את הכיוון שלא מתפקדים בית כביסות וכו'אני בחור ישיבה
למיטב ידיעתי הם נוהגים חלק ממה שאנחנו נוהגים בתשעת הימים, וחלק בשבוע שחל בו. מקלחת זה מהדברים שהם נוהגים להימנע בשבוע שחל בו.למיטב ידיעתי הספרדים נוהגים את מה שאנחנו נוהגים בתשעת הימים-בשבוע שחל בו
לא ידוע לי על ספרדים שלא מתרחצים בשבוע שחל בו,למיטב ידיעתי הם נוהגים חלק ממה שאנחנו נוהגים בתשעת הימים, וחלק בשבוע שחל בו. מקלחת זה מהדברים שהם נוהגים להימנע בשבוע שחל בו.
יש לנו בחורים בכל הארץ!סליחה על השאלה
ומה לגבי בני ברק?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים