דרוש מידע תזמורת לחתונה. מחירים...........

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת כמה יואלי דיקמן לוקח לחתונה בהרכב של 5 נגנים (בלי זמר)

ומי שיוכל לעלות לכאן עוד מחירים של תזמורות - יהיה לי לעונג

תודה.

• הוסף לסימניות
אנחנו לקחנו תקליטן וזמר ושילמנו יחד סך הכל 5800
היה שמח מאד!

• הוסף לסימניות
חיפוש קצר העלה לי את האשכול הנ''ל,
אז אם זה יעזור למישהו, זה התעריף העדכני לעכשיו-

שמשון דניאל 5.5
עמי כהן 7
יוני אליאב 7.5
בני לאופר 9.5
שאול כהן 6.5
שימי יונייב 6.5
יהודה גלילי 10.5
מיטלמן 6.5

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
חיפוש קצר העלה לי את האשכול הנ''ל,
אז אם זה יעזור למישהו, זה התעריף העדכני לעכשיו-

שמשון דניאל 5.5
עמי כהן 7
יוני אליאב 7.5
בני לאופר 9.5
שאול כהן 6.5
שימי יונייב 6.5
יהודה גלילי 10.5
מיטלמן 6.5

בהצלחה רבה!
גלילי זה 5 כלים,
כל השאר נראה לי 3 למעט בני לאופר שאני חושב שזה 5 או 4

• הוסף לסימניות
כמה נפתלי קמפה לוקח?

• הוסף לסימניות
יש אמרגן מצוין מאוד שמארגן חתונות בכל הרמות במחירים זולים עם קשר לזמרים. אני הזמנתי דרכו והייתי ממש מרוצה מהשירות והמקצועיות. הוא לא לוקח כסף על האירגון MNCM1642שטרודל ג'ימייל......

• הוסף לסימניות
בני לאופר 5 כלים ועושה מושששששלללם
הוא מגיע לחתן ויושב איתו על התוכנית ושואל מה הוא רוצה,
היה ממש חוויה
(לשים לב שהמחיר כולל חופה)
והוא לוקח 10,000

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה