קורונה תחבורה ציבורית בסגר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לכאורה במשך היום עד 7.00 בערב.
בלילה יש עוצר .

• הוסף לסימניות
דיברתי עם מוקד *8787 ואמרו לי שככל הנראה היום בלילה יהיה עוד תחב"צ מי-ם לב"ב.
לגבי הימים הבאים הם עדיין לא קיבלו עידכון

• הוסף לסימניות
דברתי עם פקוד העורף ואומרים שאין סגר ומה שמדברים בתקשורת לא קשור
ולהתעדכן כל הזמן
משהוא יודע אם יש תחבורה מערים אחרות לב"ב אחרי 7:00 בערב?

• הוסף לסימניות
לפי ההוראות שפירסמה עיריית בני ברק בשעות הערב תהיה תחבורה נכנסת כרגיל, ויוצאת רק לדרים מחוץ לעיר.

• הוסף לסימניות
דיברתי עם מוקד *8787 לגבי התחבורה הציבורית בתוך ירושלים, כרגע אין שינויים והכל ימשיך להתנהל כרגיל.
אם יהיו שינויים הם ידווחו באמצעי התקשורת.

• הוסף לסימניות
יש תחבורה רגילה. רק אי אפשר לצאת מהבית..

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה

אם אני גרה בבני ברק ובסביבות שתיים בצהרים נוסעת לירושלים אני יכולה לחזור לבני ברק עם אוטובוס עד הבית אחרי השעה שבע???

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה

אם אני גרה בבני ברק ובסביבות שתיים בצהרים נוסעת לירושלים אני יכולה לחזור לבני ברק עם אוטובוס עד הבית אחרי השעה שבע???
בני ברק.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה