מידע שימושי תחבורה ציבורית חינם ביום הבחירות - כל המידע

• הוסף לסימניות
ההמלצה שלי לכל המעוניינים לנסוע ולבלות ברחבי הארץ,
לא לנסוע ביום הבחירות בתח''צ,
סיוט של ממש!
(לא יודע מניסיון אלא מעדויות של אחרים, למרות שאינני רוטשילד וגם אינני בן של רוטשילד, אני שמח לוותר על נסיעות חינמיות כשזה מלווה בעוגמת נפש גדולה, כל אחד יעשה את השיקול שלו)

• הוסף לסימניות
הקפצה לא עניינית...
(קיבלתי לייקים רבים על פוסט ששייך ל5 מערכות בחירות אחורה..)

• הוסף לסימניות
רשימת הקווים המלאה לבחירות תשפ"א סמסטר 1..

ועדת הבחירות המרכזית בשיתוף משרד התחבורה החליטו כי שירותי הנסיעה בתחבורה הציבורית הבינעירונית ב-600 קווים וברכבת ישראל, יהיו פתוחים לציבור הרחב, חינם, החל מהשעה 20:00 בערב שלפני יום הבחירות ה-22.3.21, ועד לתום פעילות התחבורה הציבורית ביום הבחירות, 23.3.21.

רכבת ישראל תפעל במתכונת רגילה מלאה מערב הבחירות ועד למוצאי הבחירות בתום השירות. הנסיעה ברכבת בכל הקווים בארץ (כולל נסיעות קצרות בתוך הערים כמו ת"א) תהיה חינמית ללא מגבלת גיל וללא צורך בהזדהות. הנוסעים ברכבת יקבלו כרטיס נסיעה בקופות התחנה או בעמדות הכרטוס המוצבות בתחנה.

'נסיעה טובה'

קבצים מצורפים

• רשימת אוטובוסים ללא תשלום ליום הבחירות.xlsx
    KB 611.8 · צפיות: 96
  • הוסף לסימניות
ההמלצה שלי לכל המעוניינים לנסוע ולבלות ברחבי הארץ,
לא לנסוע ביום הבחירות בתח''צ,
סיוט של ממש!
(לא יודע מניסיון אלא מעדויות של אחרים, למרות שאינני רוטשילד וגם אינני בן של רוטשילד, אני שמח לוותר על נסיעות חינמיות כשזה מלווה בעוגמת נפש גדולה, כל אחד יעשה את השיקול שלו)
מה שנכון-נכון.
בד"כ הניצול הוא יותר של יום החופש + נסיעות חינם, כך שזה ממש מוצלח.
אבל הפעם ממילא יש חופש...

• הוסף לסימניות
אני לא רואה שום בעיה בנסיעות על חשבון המדינה בבחירות...
איזה סיוט ואיזה נעליים?
בבחירות הראשונות נסעתי חזור מאילת בחינם... :rolleyes: :p :p
כולה צריך לדאוג לאיזה טופס מסויים שמנפיקים אותו דרך האתר ולהדפיס בתחנה המרכזית...

• הוסף לסימניות
איזה סיוט ואיזה נעליים?
כולה צריך לדאוג לאיזה טופס מסויים שמנפיקים אותו דרך האתר ולהדפיס בתחנה המרכזית...
הבעיה היא שיש עוד הרבה אנשים שחושבים כמוך...
ואז האוטובוסים מתמלאים עד אפס מקום כבר בתחנה הראשונה וכל שאר האנשים שממתינים כועסים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
(קיבלתי לייקים רבים על פוסט ששייך ל5 מערכות בחירות אחורה..)
חמש מערכות בחירות זה נשמע כאילו לפני שני עשורים, כולה כמה חודשים.....
איזה סיוט ואיזה נעליים?
יש קווים עמוסים מאוד ויש ריקים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה