אין ליאבוקדו
אפשר להכין עם שמןיש חיה כזו?
לא רוצה להכין לבד מחשש לחידקים.
ולא רוצה לקנות כי אני לא כל כך משתמשת
וקבוע מתקלקל לי במקרר.
וממש מתחשק לי להכין סלט ביצים.
אשמח לעזרתכן!
העלת לי חיוךאם יש לך זמן, את יכולה לפסטר ביצים ולהכין מהם מיונז...
תאמת שזו לא העונה.אין לי
יש עכשיו בחנויות:?
קונה רק בקבוק לחיץ.שלא ממש מן הענין, אבל ממש בא לי לעשות בלגן על קופסאות האחסון של המיונז והחרדל, של תלמה, לא יאומן איך הניצול של הלקוחות בשיאו, לא ניתן לנצל את מלוא התכולה של המיונז, וגם חוסר הנוחיות של פתח הצר של הפלסטיק מעצבן , ואין פוצה פה, עודף הזמן יביא גם עודף מעשים
ולוואי שמישהי תשלח להם מכתבים ובלגן, ממש חבל
יש רק היננץ או הלמנס אבל לא בד"ץקונה רק בקבוק לחיץ.
כמו של קטשופ.
מחממים מים ל65 מעלותאבל איך מפסטרים ביצים?....
טוב, שומרת לי שאדע,מחממים מים ל65 מעלות
מבשלים לפחות 5 דקות בחום בין 65-72 מעלות (מעל זה הביצים יקרשו)
לפעמים בכ"ז נהיה קרום קרוש סביב הקליפה, אבל זה בסדר.
צריך מדחום, כן?
אגב, הן מתקצפות מצוין ג"כ.
איזה הכשר? ובלי קשר, מן הראוי להעיר לתלמה שיש גם לקוחות, ולא חברה וכסף.קונה רק בקבוק לחיץ.
כמו של קטשופ.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים