דרוש מידע תחליף לשיש מחברת אבן קיסר

• הוסף לסימניות
שמעתי שמחלקת היצור פעיל בשבת
איזה חברה אחרת מומלצת?
סיליסטון או קייסטון? או משהו אחר?

• הוסף לסימניות
סיילסטון מקביל מאוד לקיסר.
אם תרצי יותר פירוט על פורצלן וכו'. את יכולה לשלוח לי מייל.

• הוסף לסימניות
גם לי יש בלנקו. 6 שנים. הוא אפילו לבן והתכהה ממש טיפה. יחסית.
עם זאת- אני לא ממליצה על שיש לבן משום חברה. בטח לא למטבח לבן צח. הצבע משתנה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש אפשרות לראות את זה אצלך במציאות? היה לי קצת קשה להתרשם מהדוגמית אצל האיש שיש
את גרה באיזור המרכז?

• הוסף לסימניות
שמעתי שמחלקת היצור פעיל בשבת
איזה חברה אחרת מומלצת?
סיליסטון או קייסטון? או משהו אחר?
לא רוצה לקרר את האמבטיה אבל מי אמר שמותר לקנות מאינו יהודי ע"ח מצות והחזקת בו שכולל כידוע גם לקנות מיהודי (אפי' אם זה קצת יותר יקר כמפו' בספר אהבת חסד)???

• הוסף לסימניות
אני עשיתי שיש אנובה
הוא אותו רעיון של קיסר
יש לי אותו שנה ואני מרוצה ב"ה

• הוסף לסימניות
@במבי לבן - אשמח מאד ליצור איתך קשר במייל בקשר לשיש
המייל שלי - nechami01 שטרודל גימייל
יכולה לחזור אלי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה