תחליפים---

• הוסף לסימניות
1. במה אפשר להמיר גבינת שמנת, במתכון של עוגת גבינה (מושחתת ויקרה מספיק גם בלעדי הגבינה הנ"ל...)?
חשבתי להשתמש בגבינה לבנה רגילה ולסנן אותה באמצעות חיתול בד, אבל הבעיה שאני רוצה להכין את העוגה היום...
2. ביסקוויטים בטעם שוקולד מריר לבסיס של העוגה- אפשר להחליף לביסקוויטים רגילים ולהוסיף קקאו או משהו, בשביל הצבע?

• הוסף לסימניות
לקבלת גבינת שמנת עדיף לסנן שמנת חמוצה - זה יותר קרוב בטעם ובמרקם, ולוקח בערך שעה לסנן (היא "קשה" יותר)

• הוסף לסימניות
תודה!
כמה שמנת חמוצה צריך במקום גבינה אחת (של 225 גרם)?

• הוסף לסימניות
הכי טוב לסנן גבינה ושמנת יחד.
מתקבל מרקם ממש דומה לגבינת שמנת.

• הוסף לסימניות
אפשר ביסקויט רגיל עם קצת קקאו או מעט שוקולד מומס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חישוקים;2366133:
תודה!
כמה שמנת חמוצה צריך במקום גבינה אחת (של 225 גרם)?

אני לא יודעת איך מחשבים לכתחילה בלי הנוזלים, תסנני ואח"כ תשקלי. ואם נשאר שמנת - תעשי גבינת שמנת מטובלת. (שום-שמיר, זיתים..)

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם זה עדיין רלוונטי - 2 שמנת חמוצה = גבינת שמנת

• הוסף לסימניות
עוד תחליף נחמד:
במקום שמנת חלבית להקצפה קונים ריץ' רגיל במכירה של מוצרי אפיה ובמקום להוסיף לו חצי כוס מים-מוסיפים חצי כוס חלב-יוצא טעם חלבי לגמרי...

• הוסף לסימניות
אפשר להכין גבינת שמנת לבד, זה יוצא הרבה יותר טעים וזול,
מערבבים גביע שמנת עם חצי כפית מלח ומשאירים בחיתול לטפטף 24 שעות-
מעדןןןן

• הוסף לסימניות
תודה לכולן!
השתמשתי בשמנת וחצי (300 מ"ל), סיננתי שעה ויצא מרקם מצויין.
את הביסקוויטים לא ניסיתי הפעם...

• הוסף לסימניות
יש תחליף לגבינת טוב טעם בשביל גביניות
דחוףףףףףףףף
תודה!!

• הוסף לסימניות
1. במה אפשר להמיר גבינת שמנת, במתכון של עוגת גבינה (מושחתת ויקרה מספיק גם בלעדי הגבינה הנ"ל...)?
חשבתי להשתמש בגבינה לבנה רגילה ולסנן אותה באמצעות חיתול בד, אבל הבעיה שאני רוצה להכין את העוגה היום...
2. ביסקוויטים בטעם שוקולד מריר לבסיס של העוגה- אפשר להחליף לביסקוויטים רגילים ולהוסיף קקאו או משהו, בשביל הצבע?
לי היה כתוב במתכון 250 גרם גבינת שמנת והיה כתוב למטה שאפשר להמיר גבינת שמנת בגבינה רגילה אותו כמות

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת במה להמיר גבינת שמנת?
הרעיון בגבינת שמנת שהיא בלי נוזלים?

• הוסף לסימניות
במה אפשר להמיר גבינה לבנה רגילה בעוגה?
נתקעתי בלי ואני באמצע האפיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה