מידע שימושי תחפושת אשה מכת השאלים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
המצרכים שאת צריכה: שקית זבל, מספריים, שתי מטבעות של חצי שקל ובננה.
הוראות הכנה: קחי את השקית והניחי את הבננה באזור הפה. עכשיו גיזרי בצורת חיוך. לאחר מכן קחי את שני המטבעות וגיזרי באזור העיניים. והנה לך תחפושת מושלמת.
בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בד שחור- עם פסים או דומה - יש תיאור מדויק בפרולוג של 'הנורמלי האחרון' @Ruty Kepler

עיגול עם חור לצוואר, צווי צעפאלאך וכרזה נגד הלבוש הקצר והצר....;)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
סתם לידיעה, כמורה ראיתי בת שהגיעה עם כזו תחפושת, זה היה דוחה!
דוחה ברמות...

• הוסף לסימניות
מעדיפה אותנטי.. אם לא יהיה ברירה אנסה לעשות משהו עם 2 הידיים השמאליות שלי.....
מאמינה שיש לקנות בבית שמש. מלא כאלו מסתובבות ברחוב.
אבל איך ידעו הבת שלך מחופשת וזה אמיתי? לא מפריע לך? :oops::oops::unsure:

• הוסף לסימניות
סתם לידיעה, כמורה ראיתי בת שהגיעה עם כזו תחפושת, זה היה דוחה!
דוחה ברמות...
במילא לא ידעת מי התלמידה...
מאמינה שיש לקנות בבית שמש. מלא כאלו מסתובבות ברחוב.
אבל איך ידעו הבת שלך מחופשת וזה אמיתי? לא מפריע לך? :oops::oops::unsure:

אני אצטרך טיפה לשנות כי בעצם יש להם נושא של דברים לא הגיוניים אז נשים לה פאה בלונדינית וקצת יציץ לה הפנים כך שזה לא יראה כזה נורא...

• הוסף לסימניות
בלת"ק

היו לי שלוש תלמידות שהתחפשו לנשות שאלים בצורה מושלמת!!
הן פשוט הלכו בעצמן למאה שערים, כמה סיבובים לפה, סיבובים לשם... בירורים וכו'...הן הגיעו למתפרה שפשוט נתנה להן את זה
הן דאגו לציין שהן עמלו לכבס את זה שלוש-ארבע פעמים
וככה הגיעו בצורה הכי אוטנטית שיש!
אני באופן אישי לא יודעת אם הייתי מסוגלת לשמוע שביתי בת ה13 הסתובבה בכאלו מקומות... עליהן לא היה לי שליטה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה