עזרה תחפושת דלעת - רעיון למשלוח מנות ומתנה לפורים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני בעז"ה מחפשת את התינוק שלי לדלעת
אשמח לרעיון קל לישום למשלוח מנות ולמכתב וגם לרעיון למתנה לסבתות- שייהיה שקשור לתחפושת .
ואיזה כיתוב אפשר לכתוב על התמונה שלו עם התחפושת
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
לפחות להיזהר לא להשתמש בתמונות של דלעת שיש עליו פרצוף חרוט
זה נראה לך בעיתי?
1739450384780.png

• הוסף לסימניות
נראה לי בסדר.
pumpkin שזה דלעת זה כינוי חיבה נפוץ באנגלית.
הדלעת של החגא נראית כמו מנורה עם פרצוף חרוט.

אפשר מרק כתום בקופסא חומה עם לחמניות ביתיות ארוזות בשקית נייר חומה או בצלופן עם חוט, אם את בקטע יותר בריא.

• הוסף לסימניות
רק מעירה- והרבה לא יודעים, שדלעת זה סממן נוצרי של החגאות שלהם...
מאיפה את יודעת על זה? זה משהו מוכר? כולה זה נראה לי תחפושת של ירק
אשמח לדעת את העניין כדי להחליט האם מתאים לחפש לזה
1739456517059.png

• הוסף לסימניות
@מנשה4
ראיתי שכתבת שאת מחפשת ילד לדלעת נכנסתי לאמר לך שזה סמל של ליל כל הקדושים בנצרות, אטבל ראיתי שאחרים כבר כתבו לך.
יצא לי להיות הרבה פעמים בחו"ל בתקופה הזו ודלעת זה לחלוטין אחד מהסמלים הכי נפוצים.
אני באופן אישי לא הייתי מחפשת.

• הוסף לסימניות
תקראי לזה תפוז, אני קניתי פעם כובע של זה והשתמשתי לתפוז או קלמנטינה, אף אחד לא ישים לב....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה