עזרה תחפושת נסיכה, איפה יש לקנות עכשיו?

• הוסף לסימניות
כמו תמיד ברגע האחרון... :sne:

איפה אפשר לקנות תחפושת של נסיכה?
ממש יעזור לי שתעדכנו אם ראיתם בחנויות משהו נחמד ואיפה...

תודה!

• הוסף לסימניות
בסופר שיין , אתר לתחפושות איכותיות! מגוון תחפושות לכל הגילאים, סטים משפחתיים, ותחפושות יהודיות מקוריות http://bit.ly/3iMvRGr
למימוש קופון הנחה, הזיני בשורת הקופון: פנינה

• הוסף לסימניות
בסופר שיין , אתר לתחפושות איכותיות! מגוון תחפושות לכל הגילאים, סטים משפחתיים, ותחפושות יהודיות מקוריות http://bit.ly/3iMvRGr
למימוש קופון הנחה, הזיני בשורת הקופון: פנינה
אין שם נסיכה בצבע ורוד, נכון?
הכהה נראה לי מידי בוגר לגיל 6.

• הוסף לסימניות
מתחפשים ברמה

קבצים מצורפים

• קטלוג 2023.pdf
    9.7 MB · צפיות: 139
  • הוסף לסימניות
שלום
אני מחפשת תחפושת של נסיכה מסופר שיין בצבע חום מידה בין 7-9
בהשאלה או תמורת תשלום סימלי
מי שיש לה או מכירה אשמח שתיצור איתי קשר
054-8539338-נחמי
תודה רבה
1705238680497.png

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת תחפושת נסיכה של סופר שיין לא משנה לי הצבע מידה 7-8 להשאלה או להשכרה או לקניה... תודה רבה 052-7137631

• הוסף לסימניות
יש לך קישור למשהו יפה ומושקע במחיר נח? יעזור לי תודה רבה
בכל אופן מעדיפה יד שניה בטוח יהיה לי יותר זול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה