תחפושת פינגווין

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות לתינוק בן שנה תחפושת של פינגווין מישהי יודעת איפה אפשר להשיג?
תודה.

• הוסף לסימניות
יש לי, חדשה מדהימה בבני ברק, בואי תקחי...

קבצים מצורפים

• 0015.JPG
    2.2 MB · צפיות: 74
  • הוסף לסימניות
וואו תודה שלחתי לך הודעה באישי.

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת תחפושת של פנגווין לילד בן 9 חודשים

• הוסף לסימניות
אם אני לא אקח אותה בסוף אז אולי תקחי אותה את.

• הוסף לסימניות
יש לי בובת פרווה פינגויין מאד חמודה.
בערך בגובה 20 - 25 ס"מ.
לא אכפת לי להשאיל אותה לצורך תחפושת.
מעניין פה את מישהי?

• הוסף לסימניות
כן אשמח אם את מאזור בני ברק

• הוסף לסימניות
אני מאזור בני ברק. צרי קשר בפרטי

• הוסף לסימניות
גם אני רוצה.
אם נעמי לא תרצה אז אני אשמח לקבל.
וחוי אם את לא לוקחת בסוף תודיעי..........

• הוסף לסימניות
יש לאחותי בברכפלד ,אם מישהי מעוניינת אשאל אותה
השתמשה פעם אחת
כמו חדשששש

• הוסף לסימניות
אני מעונינת אבל אני גרה באשדוד
איך זה יגיע אלי?

• הוסף לסימניות
לכל המעוניינות והמחפשות התחפושת אינה בשימוש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה