דרוש מידע תחפושת

• הוסף לסימניות
ילד בן 8 שלא רוצה להתחפש כי הוא אומר שהוא מתבייש . נתקלתם בכזה מקרה מקרה או שזה די חריג? סתם מסקרן אותי

• הוסף לסימניות
o_Oחריג
הוא ביישן תמיד או רק בפורים?
אולי חבר העליב אותו פעם בפורים?

• הוסף לסימניות
כל תחפושת ?
או מה שהחליטו לו ?

• הוסף לסימניות
לא כזה חריג
גם הילדים שלי לא תמיד ששים להתחפש
בן ה 6 שלי השנה לא רצה להתחפש
(בפורים, למסיבה כשכל החברים התחפשו הוא כן התחפש)
בסוף הוא לבש בגדי שבת ומצא פתרון, הודיע שהוא התחפש לחתן...

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לבדוק אולי התחפושת שנה שעברה לא היתה טובה עבורו. או שלא אהב, או אולי העליבו אותו עליה.....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני גם ראיתי השנה ילד כזה בכיתה ב' כל הילדים התחפשו והוא לא....כי לא רצה....

• הוסף לסימניות
מצוי עד מאד
לדעתי אצל ילדים רגישים מאד או תחושתיים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני עובדת במקום מעורב, ואחת העבודות סיפרה על אחיין (חילוני) שמגיל 11 (או 9-8) לא מתחפש, ואצלם מתחפשים עד גיל...
אז יש כאלה
אני גם לא אהבתי להתחפש, ואני לא ביישנית בכלל (אולי לא בעלת ביטחון עצמי בשמים, אבל גם ביישנית לא, ומגיל 10-11 הפסקתי, היום אני לא מעיזה לצאת עם צלליות צבעוניות מהבית, למרות שאחיות וחברות עושות את זה...)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה