ת'חפשו כותרת, לי לא בא.

• הוסף לסימניות
משהו (כי כתוב "כתוב משהו...)

קבצים מצורפים

• 01-206.jpg
    01-206.jpg
    KB 101.9 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה!

• הוסף לסימניות
מיוחד
אהבתי מאוד את הצביעה

• הוסף לסימניות
רק חסרה האמא מוחה דמעה עם העוגה ביד...
(כנראה היא הצלמת :))
מרגש.

• הוסף לסימניות
יואוו. איזו אווירה. התאורה!
מדהים!! כרגיל:)

• הוסף לסימניות
עבודה מקסימה

ובגלל שבקשת: 'לאור התורה'...

• הוסף לסימניות
עוצמתי! מלא ''חיות'' חסידית! צייר אלוף!

• הוסף לסימניות
וואו..
אליפות
זה מזכיר לי את הציורים של הצייר האגדי יעקוב ירחי;)
כותרת: "היום נלמד א'"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mendele y;n5023579:
וואו..
אליפות
זה מזכיר לי את הציורים של הצייר האגדי יעקוב ירחי;)
כותרת: "היום נלמד א'"

עזוב אני רק רוצה להזכיר את עצמי. אפרופו איך אפשר להחליף ניקניים?

• הוסף לסימניות
תפנה להנהלה, או לחילופין תפתח ניק חדש.

הציור מדהים כמו כל האחרים שלך!!!

כותרת? "צעד קטן לתורה צעד גדול לאנושות"

בהצלחה המשך לשתף אנחנו נהנים מכל יצירה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה