תחרות כרזות.

• הוסף לסימניות
שמעתם על הכנס "מעצבים את המחר"?- ברור ששמעתם!
אם לא אז כל המידע כאן:
https://www.prog.co.il/forums/מעצבים-את-המחר-כא-טבת-תשע-ח-08-01-18-כולנו-שם.180/

שמעתם גם על תחרות כרזות- ברור ששמעתם.
ממש כדאי להשתתף
כל המידע כאן:
https://www.prog.co.il/2018/#competition

חשוב- לא לחתום!
חשוב- הגודל A3 במאונך.
חשוב- לשלוח בPDF
חשוב- לשלוח עד 4.1.2018!
חשוב- פרסים שווים!!!

בהצלחה לכולם! זו הזדמנות ליצור דברים גדולים ומשמעותיים!
אל תחמיצו!

קבצים מצורפים

• prog1.jpg
    prog1.jpg
    KB 608.1 · צפיות: 735
  • הוסף לסימניות
תודה רונית!

• הוסף לסימניות
חשבתי שזה רק לגרפיקאים...
אפשר גם איורים וקריקטורות....?

• הוסף לסימניות
גם אפשר וגם חובה.
כי גם למאיירים לא תמיד משלמים בזמן;)
אבל תזדרזו, צריך לשלוח עד 4.1.2018

• הוסף לסימניות
איך אני יודעת שהקובץ התקבל? זה לא נתן לי אישור או משו...

• הוסף לסימניות
נא לעיין באשכול הנעוץ שפתחתי בנושא

• הוסף לסימניות
אם את רוצה לדעת, תשלחי לי למייל בחתימה.
אני מרכזת את נושא התחרות.

• הוסף לסימניות
צילומסך של הכרזה שלך בקטן.
אחזיר לך תשובה למייל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה