כללי תחרות לתותחי פוטושופ | שעון עצר

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
דוגמא נוספת שלי

בהתאם להוראות?

קבצים מצורפים

• watch-01.jpg
    KB 293.8 · צפיות: 32
נכתב ע"י אלי ויסברג;468373:
התחלתי עם זה בתחילת הערב, שנדמה שהיה פנוי, עד שנדחק בעבודה בהולה;
אז השעון קיבל את השעות הקטנות...

השעון קצת חורג מהבריף, אבל אם הוא ימצא בעיניך, אלי, אני מאמין שתדע איך להסתדר איתו......
שימו לב, השעון של אלי שכפי הנראה די פופלארי בקרב החברים, וכן ע"פ תוצאות המידגם (:rolleyes:), עונה כנראה על דרישות פותח האשכול, ואף מושקע במחשבה לא מבוטלת, אם כי מבחינה פוטושופית נטו, פשוט למדי, במיוחד ביחס לעבודות האחרות שהועלו כאן.
מה שמביא אותי למסקנא, שכותרת האשכול קצת מטעה. נכון שעדיף שמבחינה ויזואלית שהשעון המדובר יהיה יפה/מעניין/ייחודי, ואפילו קצת לא קונבנציונאלי. אבל העיקר הוא שיענה על הדרישות, דהיינו חישוב שעות עבודה וכו', ולכן תותחי הפוטושופ התאמצו מאד ליצור שעונים מדהימים, אם כי לעתים לא מספקים את הסחורה מצד מטרות השעון, וזאת אולי בעקבות הכותרת שאינה מדוייקת.
בכל מקרה, זה אשכול שמבליט את הכשרונות הגדולים שמסתובבים פה. בלי ספק.

אני מעלה גם כאן, לא בטוחה איפה זה אמור להיות...
כל הזכויות שמורות

2 גרסאות על אותו רעיון

קבצים מצורפים

• shaon-fried1.jpg
    KB 63.2 · צפיות: 19
  • shaon-fried2.jpg
    KB 76.1 · צפיות: 40
נכתב ע"י ariels;470186:
אני מעלה גם כאן, לא בטוחה איפה זה אמור להיות...
כל הזכויות שמורות

2 גרסאות על אותו רעיון
יפהההההה, אהבתי במיוחד את הסכום המצטבר...;):)

נכתב ע"י שי דרומי;470242:
מה יש לאהוב בסכום שמצטבר בשעון של מישהו אחר? :rolleyes:
770:)

נכתב ע"י חיוכון;470170:
אם כי מבחינה פוטושופית נטו, פשוט למדי, במיוחד ביחס לעבודות האחרות שהועלו כאן.

הכי קשה ליצור דברים פשוטים יפים.

מעבר לעובדה שהקובץ מכיל למעלה מ40 שכבות (בשעה שלמעשה הייתי צריך להשתמש באילוסטרייטור...).

אני חושבת שמה שהכי מוצלח בעבודה שלך, אלי -
שהממשק מאוד מובן, בצבעוניות ברורה שמשרתת היטב את המטרה
וגם יוצר את המתח לסיים את העבודה עד סוף הזמן שהוקצב - זה רעיון פשוט וחכם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה