תחרות ציור נושאת פרסים של קליפ סטודיו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני לא הבנתי את.החלק הזה בדיוק. שלחו לי את המייל וחשבתי שאולי זה יכול לעניין מישהו, אבל באמת לא ברור אם זה לכולם או לסטודנטים

• הוסף לסימניות
הנה הכללים של התחרות. למיטב הבנתי, זה מיועד לתלמידים בבתי ספר לאמנות. לכן אין לי מושג למי זה יעזור אבל אני רושמת בכל אופן.
(תלמידים בבתי ספר לאמנות שרוצים להשתתף, המורה צריך להירשם קודם כדי לקבל מספר זהות עבור הבית ספר, כדי התלמידים ירשמו בעזרתו.)

נושא התחרות: מתנה
אפשר לצייר בכלים ידניים או בדיגיטלי. אם מציירים בידני יש לשלוח סריקה איכותית.
בקטגוריית קומיקס:
קומיקס מקורי בצבע או בשחור-לבן, קומיקס של 8-48 עמודים
Webtoon (קומיקס רשת הנקרא בצורת גלילה) מתקבל גם. (מינימום 30 חלונות, מקסימום 690 x 20,000 פיקסלים)
ניתן לשלוח קומיקס בכל שפה.
עם זאת, אתם תקבלו יותר לייקים אם הקומיקס יהיה באנגלית או בשפה אחרת המובנת על ידי אנשים רבים.
פורמטים של קבצים מקובלים: PNG, JPEG, CLIP STUDIO, פחות מ -32MB לעמוד.
ניתן ליצור את הקומיקס בכל גודל, אך אנו ממליצים להשתמש ברזולוציה של 300 dpi עבור קומיקס צבעוני ו- 600 dpi לקומיקס שחור-לבן.
קטגוריית איור:
איור צבע מקורי
פורמטים של קבצים מאושרים: PNG או JPG, פחות מ -5 MB.
ניתן ליצור איור בכל גודל, אך אנו ממליצים על איורי A4 ב 300dpi) 2480 x 3508 פיקסלים).

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על ההסבר המפורט!!!

אז נראה לי שזה לא רלוונטי. את יודעת אם יש אפשרות למחוק את זה כדי שלא לבלבל?

• הוסף לסימניות
לפי מה שכתוב, הם דורשים רישום של בי"ס או תוכנית, ואז התלמידים יוכלו להשתתף.
או ש @פרוג יכולים לרשום את ביה"ס, ולאפשר לבוגריהם לשלוח. או שמישהו ירים את הכפפה, ירשום שם 'תוכנית' מפוברקת, שכל מי שרוצה מהקהילה יוכל לשלוח דרכה. (או לפחות אפשר לנסות. תלוי אילו פרטים הם דורשים אודות ביה"ס).
מתוך הכללים שלהם:
דרישות רישום בי"ס: שלחו לכתובת: שם רישום לביה"ס.
המייל צריך לכלול: שם בי"ס, מדינה, מחלקה/מקצוע*, שם המורה, אימייל, כתובת, טלפון, כתובת אתר ביה"ס, שם החוג*, לוגו ביה"ס*.

המסומנים בכוכבית אינם חובה.
המורה יקבל אישור אחרי כמה ימים כולל 'מספר הזדהות' של ביה"ס, דרכו יוכלו התלמידים להגיש עבודות.
עניין האתר בעייתי מעט מבחינת 'תוכנית'. אלא אם יש למישהו שמעביר שיעורים פה, אתר כלשהו והוא יכול לעשות את זה (כמובן אם פרוג לא יראו בזה הזדמנות).
אגב, ניתן לקבל חינם שימוש בקליפ סטודיו EX לשלושה חודשים מה-30 בינואר לכבוד התחרות.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עניין האתר בעייתי מעט מבחינת 'תוכנית'
נכון מאוד! הייתי צריכה לכתוב את זה מראש. זה לינק לרישום לתחרות ולא לאתר של קליפ סטודיו, אז זה פחות בעייתי, אבל עדיין יש אזושהי בעיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה