אני דיברתי איתם אתמול 9848* והם הסבירו לי טלפונית איך להגיש (עם אותה בעיה) בגדול להכנס לאתר שלהם וללכת ללשונית בצד שמאל ולהכנס ל"פניה כללית" ושם לעלות את החומר ולרשום למטה (יש מקום מיוחד) ולפרט כל מה שכתבת כאן ותוך שלושה ימים הם חוזרים אלייך או מסדרים את זהניסיתי לעשות
האתר דורש פרטים ע"מ להירשם
אין לי דרכון רישיון וכו, גם לא מס למענק עבודה/פרטי חשבון של החזר מ"ה
מה שכן יש לי:
תאריך הנפקת ת"ז
מ"ז של הורה
אבל זה לא מספיק, חסר פרטים והאתר לא נותן לי להתקדם
מה עושים?
את צריכה סה"כ 3 שאלות לזיהוי ברמה נמוכה, מספיק לך 3 מתוכם למשל:ניסיתי לעשות
האתר דורש פרטים ע"מ להירשם
אין לי דרכון רישיון וכו, גם לא מס למענק עבודה/פרטי חשבון של החזר מ"ה
מה שכן יש לי:
תאריך הנפקת ת"ז
מ"ז של הורה
אבל זה לא מספיק, חסר פרטים והאתר לא נותן לי להתקדם
מה עושים?
אני דיברתי איתם אתמול 9848* והם הסבירו לי טלפונית איך להגיש (עם אותה בעיה) בגדול להכנס לאתר שלהם וללכת ללשונית בצד שמאל ולהכנס ל"פניה כללית" ושם לעלות את החומר ולרשום למטה (יש מקום מיוחד) ולפרט כל מה שכתבת כאן ותוך שלושה ימים הם חוזרים אלייך או מסדרים את זה
בהצלחה
את צריכה סה"כ 3 שאלות לזיהוי ברמה נמוכה, מספיק לך 3 מתוכם למשל:
הנפקת ת.ז
מס' רשיון/ דרכון
מס' זהות של אחד ההורים
מס' חשבון בנק שקבלת בעבר החזר ממס הכנסה
השבוע עשינו תיאום מס באינטרנט.
זה נכון שבמערכת האוטומטית הזיהוי מורכב, ולא הצלחנו, אבל יש אפשרות לפנות דרך מה שנקרא " מערכת פנייה למשרדים לבקשת תיאום מס. ", [לינק במסך הפתיחה של תיאום מס]. שם מורידים טופס 116, ממלאים אותו ידנית, חותמים, סורקים ומעלים לאתר. כמו כן מעלים לאתר את תלושי המשכורת של המעבידים שלכם, ושולחים הכל.
אנחנו עשינו כך, וקיבלנו בדואר חוזר את כל האישורים תוך חצי יום !!
כאמור זה היה אתמול, אולי תנסו גם אתם.
בהצלחה.
"נכון לאתמול" עדיין א"א להכניס מס' רישיון וכו'בכל מקרה, נכון ללפני שבוע לא היה אפשרי להכניס מס' רשיון ותאריך הנפקת ת. זהות ביחד (תקלה זמנית כנראה) והם הפנו בכל מקרה לשליחת מסמכים דרך פניה כללית.
אני גם שברתי את הראש על זה אבל באמת שבסוף זה היה ממש פשוט..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //