תיאום מס - היכן?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעשות תיאום מס לשנת 2011, מכיוון שאני עובדת בכמה מקומות ומנכים לי חצי משכורת. האם יש אפשרות לעשות זאת דרך הפקס? מישהו יודע? בשיחה עם פקיד רשות המיסים הוא אומר שעלי לבוא למשרד שלהם, ומכיון שאין בעיר מגורי כזה משרד, הייתי שמחה למצוא דרך אחרת. מישהו יכול לעזור לי מנסיונו? תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי את זה דרך מכתב בדואר, ובו צרפתי את כל המסמכים המתבקשים כולל מכתב בקשה אישי שבו כתבתי שקשה לי להגיע מפאת המיקום הרחוק ואני מבקשת לסדר לי זאת וכו' וכו'
תוך יומיים (!) קיבלתי את האישור במכתב חוזר.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ואם את מאד רוצה אפשר גם לעשות את זה דרך האינטרנט. באתר שלהם.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי את זה בפקס.
תבדקי לאיזה איזור את שייכת, תתקשרי ותשאלי אם אפשר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Big;544602:
ואם את מאד רוצה אפשר גם לעשות את זה דרך האינטרנט. באתר שלהם.
חשבתי על זה, אבל אין לי אפשרות בנתיב.

• הוסף לסימניות
אולי אפשר לכתוב כאן את הכתובת שלהם?
לגבי נתיב - תוכלי לבקש שיפתחו לך את האתר (לכאורה זה אתר נקי ואין אתו בעיה) מקסימום יעלה לך 4 ש"ח בערך לפתיחת אתר. (שווה במקום כרטיס נסיעה מחוץ לעיר, לא?)

• הוסף לסימניות
דרך אגב, אם את כבר עושה תיאום מס- כדאי שתבצעי גם תיאום מס של ביטוח לאומי. כי מס הכנסה- את משלמת מס מצטבר לשנה ולכן, גם אם נוכה לך מס בשיעור המרבי בחודשים ינואר-פברואר, הוא ישוב אלייך במרץ לאחר תיאום. בביטוח לאומי המס הוא חודשי. ועל מנת לקבל את החזר דמי הביטוח הלאומי שנגבו ממך- תצטרכי לגשת לסניף בסוף שנה ו.. פרוצדורה שאפשר לותר עליה ממש בקלות.
מה שקורה הוא שברגע בו את מצהירה (דרך טופס 101) שאת עובדת במקום עבודה נוסף, שיעור דמי הביטוח הלאומי מחושבים לך לפי השיעור הגבוה. על מנת שיחושבו לפי השיעור המופחת, כל מה שעלייך לעשות הוא למלא טופס תיאום מס של ביטוח לאומי, אין צורך לגשת אליהם. מדובר בטופס שניתן להורדה דרך האתר של ביטוח לאומי. בו את ממלאת את הפרטים על שכרך במקום העבודה השני ומעבירה למקום העבודה הראשון . שם כבר יבוצע לך החישוב של דמי הביטוח הלאומי המופחתים.

• הוסף לסימניות
תודה לך דבורי על המידע.
שמעתי על הענין הזה, אבל הבנתי שגם כן צריך לבוא אליהם לירושלים למשרד, אז העדפתי לא לעשות זאת, כי האחוזים הם קטנים ולא כל כך משמעותיים כמו במס הכנסה.
אבל אם יש דרך אחרת חוץ מלסוע לירושלים, אשמח.
יש לך את הטופס הזה? או אפשרות אחרת להשיג אותו?
ועוד שאלה: מה בקשר למקום עבודה שלישי ומעלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צורה וצבע;544626:
תודה לך דבורי על המידע.
שמעתי על הענין הזה, אבל הבנתי שגם כן צריך לבוא אליהם לירושלים למשרד, אז העדפתי לא לעשות זאת, כי האחוזים הם קטנים ולא כל כך משמעותיים כמו במס הכנסה.
אבל אם יש דרך אחרת חוץ מלסוע לירושלים, אשמח.
יש לך את הטופס הזה? או אפשרות אחרת להשיג אותו?
ועוד שאלה: מה בקשר למקום עבודה שלישי ומעלה?

מחר בע"ה אעלה אותו לפורום מהמחשב בעבודה. אם אשכח- את מוזמנת להזכיר לי.
בהצהרה המופנית למשלם העיקרי, את מצהירה על הכנסותייך המשניות. כך שאין זה משנה אם מדובר במקום עבודה אחד או שניים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י miller;544750:
תיאום דמי ביטוח לאומי

https://b2b.btl.gov.il/b2b/GENERAL/framesetYomanAnonymous.htm

תיאום מס הכנסה

https://www.misim.gov.il/shteummas/

יש משרדים של מס הכנסה שנותנים לעשות תיאום מס דרך הפקס, תלוי היכן אתם גרים.

בכל אופן תוכלו לשלוח פקס למס הכנסה, עם כל הפרטים הנדרשים, ותראו את תקבלו הביתה תיאום מס.
אין לי אפשרות גישה לאתרים. האם יש לך את הטפסים כקובץ PDF?
אם כן אשמח לקבל למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה.

• הוסף לסימניות
שלחתי את הטפסים לבקשתך במייל.

אני גם מעלה כאן לתועלת כל החברים היקרים.

קבצים מצורפים

• 116.pdf
    KB 43.1 · צפיות: 26
  • תיאום ביטוח לאומי.pdf
    KB 81.7 · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה