תיאום מס - עזרה...

• הוסף לסימניות
הציעו לי בנוסף לעבודה קבועה בה אני עובדת, עבודה זמנית לשבוע
מעבר לתיאום מס שאני צריכה להצהיר, האם יש גובה שכר שלא משתלם לעבוד בשתי עבודות כי יורד מס גבוה?
ובנוגע לתיאום מס, אני צריכה בשתי העבודות למלאות תיאום או מספיק באחת?
מה עוד אני צריכה לדעת לפני שאני סוגרת?

• הוסף לסימניות
עבודה לשבוע סביר שלא תהיה אירוע רציני למס (כמובן אם זה 1,000,000 ש"ח זה כן משמעותי...).
וצריך בעיקרון לשני המעסיקים, אבל סביר שההוראה למעסיק העיקרי תהיה להמשיך כרגיל.
תיאום מס זה מול מס הכנסה (גם באינטרנט) ואת האישור המופק יש להביא למעסיקים.

• הוסף לסימניות
זה תמיד כדאי לעבוד, כי גם אם זה דרגת מס חדשה , זה רק להפרש. (חוץ אם יש מקרה שזה פוגע בזכאות לאיזה הטבה).
תיאום מס אפשר לעשות בכמה דקות באתר של מס הכנסה

• הוסף לסימניות
זה תמיד כדאי לעבוד, כי גם אם זה דרגת מס חדשה , זה רק להפרש. (חוץ אם יש מקרה שזה פוגע בזכאות לאיזה הטבה).
תיאום מס אפשר לעשות בכמה דקות באתר של מס הכנסה

מאיזה סכום המס עולה משמעותי?
ככה שכבר לא יהיה שווה לקחת את העבודה?

• הוסף לסימניות
המס זה תמיד אחוזים מההכנסה. לכן בעיקרון תמיד שווה לעבוד.

ולאשה עם כמה ילדים, יש מס רק מסכום של כ15,000 - 10 ש"ח בחודש * 12.

• הוסף לסימניות
מצטרפת על האשכול, בתאום מס החדש באתר של רשות המיסים, האם חייבים לצרף את תלושי המשכורת
בשנים קודמות לא ביקשו זאת?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תיאום מס זה על שנה זו לא קשור להכנסות בשנים קודמות.

• הוסף לסימניות
תיאום מס זה על שנה זו לא קשור להכנסות בשנים קודמות.
לא התכוונתי תאום על השנים הקודמות. עד היום שעשיתי תאום מס מכוון לא ביקשו שאשלח להם תלושים על אותה שנה, ובשנה זו מבקשים באתר לצרף תלושים של השנה הנוכחית, השאלה אם זה נוהל חדש ברשות המיסים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה