דרוש מידע תיוג של נטפרי

• הוסף לסימניות
הצהרתי על קבוצת צאט מסוימת שהיא בסדר
לאחר כמה ימים מישהי אחרת דיווחה עליה דברים לא נכונים
וחסמו את הקבוצה
אוטמטית תויגתי כמשתמש לא אמין
מה שיצא מזה זה שנחסמו לי 3 קבוצות צאט חשובות!
השאלה האם יש דרך לפתוח את הקבוצות האחרות שיהיו פתוחות?
אשמח מאוד למידע.

• הוסף לסימניות
למה שלא תפנו לנטפרי ישירות?

• הוסף לסימניות
שלחתי להם פניה
ואחרי שהם שלחו לי הודעה חוזרת
אני לא יכולה לשלוח להם תשובה
יש לי דרך לעקוף את זה?

• הוסף לסימניות
הצהרתי על קבוצת צאט מסוימת שהיא בסדר
לאחר כמה ימים מישהי אחרת דיווחה עליה דברים לא נכונים
לא יכולה לעזור,
רק בקשר לנכתב לעיל, אין כזה דבר לדווח דברים לא נכונים.
נטפרי לא חוסמים קבוצה לפני שהם מקבלים הוכחה של סרטון או תמונה מתוך הקבוצה.
כי אחרת כל אחד יכול להתנכל למשהו ולחסום אותו.
כך שאם זה נחסם כנראה באמת היה שם משהו לא ראוי.
וכל הכבוד לנטפרי שעומדים בפרץ..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כתבתי להם פניה ענו לי עליה שתי תשובות ומאז כלום
אין קול ואין עונה כבר 9 שעות יש דרך אחרת לדבר איתם?

• הוסף לסימניות
יש להם טלפון ומייל, תראו באתר שלהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה