לאאת מחפשת מתווך שיש לו דירות להשכיר לחגים?
אולי תשאל אותו מי היה המתווך?אגב, המחירים מאוד יקרים השנה אחרי הקורונה, מכיר אחד שהציעו לו 25.000 ש"ח !!!!, תמורת דירת 3 חדרים קטנה לחודש תשרי
מניסיון הכי מועיל לפרסם בשטיבלאך וכדו'.לא
אני מעוניינת להשכיר
גם לי הציעו סכום דומה בירושלים. רק שרצו מהרגע להרגע. תוך חצי יום לארגן מזוודות לחודש.....אגב, המחירים מאוד יקרים השנה אחרי הקורונה, מכיר אחד שהציעו לו 25.000 ש"ח !!!!, תמורת דירת 3 חדרים קטנה לחודש תשרי
יש לי כמה מספרים, שלחי לי הודעה וארשום לך.אני צריכה מידע על תיווך המתווך דירות לבני חו"ל השוכרים דירות במרכז ירושלים לסוכות והחגים
היייש לי כמה מספרים, שלחי לי הודעה וארשום לך.
אשמח שתשלחי לי גם miris3322 גימייליש לי כמה מספרים, שלחי לי הודעה וארשום לך.
גם אנחנו היינו רוצים לקבל את המספרים.יש לי כמה מספרים, שלחי לי הודעה וארשום לך.
שלום רבהיי אפשר להשכיר ולשכור דרכנו אלפי דירות לחגים
086168800
אשמח גם לקבל למייל שלי<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>יש לי כמה מספרים, שלחי לי הודעה וארשום לך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים