מידע שימושי תימלול מוידאו לטקסט

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
אשמח למידע לכל מה שקשור לתימלול- עבור לקוח שלי שמבקש שאתמלל לו פודקאסטים.
אני לא מתמללת מקצועית...
האם יש תוכנות בעברית מתמללות? או מסייעות?
כמו"כ 60 לשעה זה נשמע הגיוני? במידה ואתמלל...
תודה לכל מידע!

• הוסף לסימניות
אני מתמלל במחיר לפי דקות שמע

• הוסף לסימניות
שומע ותוך כדי מקליד. עוצר לפי הקצב

• הוסף לסימניות
כמו"כ 60 לשעה זה נשמע הגיוני? במידה ואתמלל...
אם את מתמללת דקה בדקה, אז זה מאוד זול
אם את מתמללת דקה ב5 דקות, אז זה בהחלט הגיוני מאוד

• הוסף לסימניות
אם את מתמללת דקה בדקה, אז זה מאוד זול
אין יצור חי על פני האדמה שמתמלל דקה בדקה.
אתה שומע ואז מקליד?
יש לזה דרכים נוחות?
אשמח לטיפים:) זה חלק ממה שביקש לי לקוח
בתמלל קובץ השמע וחלון ההקלדה באותו חלון, אפשר לבחור את מהירות השמיעה, ואפשר לחזור אחורה, לעצור ולהמשיך ע"י קיצורי מקשים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך עובדים עם התוכנה?
אני לא ככ מבינה סורייי
הורדתי את התוכנה למחשב.
מה עכשיו? זה באנגלית נהיה
תודה לעוזרים!

• הוסף לסימניות
דרך "פתח" בוחרים את הקובץ שאותו רוצים לתמלל, לוחצים על החץ עם סימון לימינה, מחכים שניה שיתחיל השמע ובד בבד מתחילים להקליד בתוך החלון.
עם סיום ההקלדה מעתיקים את כל הטקסט [קונטרול C] ומדביקים לתוך קובץ וורד.
כל כך יעיל מוצלח, פשוט ומסייע, זה המקום להודות ל"פאהן" על נדיבות לבו.

• הוסף לסימניות
דרך "פתח" בוחרים את הקובץ שאותו רוצים לתמלל, לוחצים על החץ עם סימון לימינה, מחכים שניה שיתחיל השמע ובד בבד מתחילים להקליד בתוך החלון.
עם סיום ההקלדה מעתיקים את כל הטקסט [קונטרול C] ומדביקים לתוך קובץ וורד.
כל כך יעיל מוצלח, פשוט ומסייע, זה המקום להודות ל"פאהן" על נדיבות לבו.
תודה לכולם על העזרה!
והתוכנה מדהימה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה