תינוקות שרוצים לאכול לבד לבן...

• הוסף לסימניות
נשמע כמעט מטופש מכדי לכתוב... אבל עוזר מאד.
אם מוכרת לכם בעיה של תינוק שרוצה לאכול לבן לבד, ואיכשהו פותח בסופו של דבר את הנייר, ושופך הכל על עצמו ועל הסביבה: עוזר להדביק בסלוטיפ סביב החור הקטן.
אי אפשר אפילו לכנות את זה פטנט, אבל הדבר הקטנטן הזה יעיל להפליא.

• הוסף לסימניות
...רק עד שיקלוט גם את זה!

• הוסף לסימניות
מה יש שימרח לו על הפנים
למי אין תמנוה כזה?!

• הוסף לסימניות
יאללה תהיו חיוביים!!!
היא העלתה רעיון מאוד מוצלח! בשביל תמונה זה טוב שקורה פעם אחת. ואולי לאבא זה נחמד אבל לאמא שצריכה לשטוף ולנקות זה רעיון ממש מוצלח לתת להם להימרח.
אני חושבת שהוא מוצלח גם לילדים גדולים יותר שנוהגים לפתוח גביעי לבן ויוגורטים ולאכול עם כל הגוף!
הלוואי שהיה פתרון לעוד כמה דברים כמו זה...
יש לי עכשיו מתוק בן שנתיים שחייב הכל לאכול לבד וגם להגיש לעצמו לצלחת לבד. אם אני שמה לו בשבת סלט בצלחת הוא לא אוכל את זה רק אם הוא שם לעצמו לבד!
אם היה כזו עצה לכאלה דברים הסינרים שלו לא היו נראים כמו שהם נראים!

• הוסף לסימניות
היתה לנו מורה בסמינר שאמרה:
כשיהיו לכם בעז"ה ילדים, תדעו שיש גיל ה'פאטשקע', שהילד רוצה לאכול הכל לבד
וכמובן שהוא מתמרח כולו ומתלכלך...
אבל חייבים לתת לילד להתנסות בחוויה הזו, כי זה חשוב מאוד להתפתחותו התקינה,
למרות שלנו, כאמהות, זה לא יהיה הכי נוח והכי נעים. אבל לילד זה חשוב מאוד.

• הוסף לסימניות
הפטנט מוצלח מאד לכאורה,
אף אני במוחי העליתיהו לפני זמן מה.
הענין הוא שהילד קלט את המכשול, ואף למד להסירו.
ומאז אנחנו מנסים ללמוד לשתות בקשית/מנמרים את המטבח.

• הוסף לסימניות
גם אני בדיוק באותה בעיה...
אני בד"כ פשוט לא מרשה בתקיפות והתמדה, אני מסבירה שרק אני מאכילה וזהו, נכון זה ויכוחים, אבל ככה לומדים...
חוץ מלֶבֶן שהבת שלי מאוד מאוד אוהבת, אני נותת לה כל יום בערב, ומיד אחרי זה אמבטיה ונקיון של כל מה שהיה באזור

• הוסף לסימניות
אפשר פשוט להפוך את הגביע ולעשות חור בתחתית. אי אפשר להרחיב את החור הזה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;652731:
כמה זה חינוכי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;652731:

ניסינו, התינוקת שלי רוצה כמו כולם. האם כל המשפחה תתחיל לשתות לבן מהחור למטה?...
את הסלוטייפ היא פשוט לא מצליחה להפריד. הוא חזק הרבה יותר מאשר ההצמדה של המכסה לגביע.

אגב, מה הבעיה החינוכית בלשתות לבן הפוך? לא הבנתי.

• הוסף לסימניות
נראה לי יותר לא חינוכי לא לתת לילד להתנסות בעצמו
עד מתי אפשר להכריח אותם שמבוגר יאכיל אותם?
הם חיבים את שלב המעבר. ומי שקשה לו אני ממליצה לעבוד על מידת הסבלנות ...

• הוסף לסימניות
הבת שלי מצאה רעיון בעצמה.
היא לקחה צלחת עמוקה (שהיתה על השולחן) שפכה לבפנים את הלבן ואכלה אותו כפית אחר כפית כמו מרק.

• הוסף לסימניות
ככה זה נראה

כמדומני שלכל ילד יש אצלי תמונה כזאת או עם שחור או עם לבן.
הוא עוד הכי פחות מרוח.

אני בעד, מידי פעם, בהחלט לא כל יום.
היום, כמה חודשים אחרי, הוא כבר שותה יפה מקש.

קבצים מצורפים

• לבן.jpg
    KB 317.4 · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה