דרוש מידע תינוקת אלרגית לחלבי - מה נותנים לה לאכול?

• הוסף לסימניות
הבת שלי, בת 9.5 חודשים אלרגית לחלבי
בינתיים בעיקר יונקת ואני שואבת לה בעבודה כל יום פעמיים
לאחרונה התחיל להתיש אותי הענין של השאיבות מסביב לשעון
מטרנה וסימילאק צמחי - היא לא מסכימה לאכול
מה אפשר לתת במקום?

בנוסף, אשמח לשמוע עוד רעיונות מה אפשר לתת לה לאכול
ארוחת ערב ובין לבין

אשמח מאוד למידע ורעיונות, אנחנו ירוקים בנושא...

תודה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
דיסה קוואקר על בסיס מים.
פרות וירקות טחונים.
מרקים.
קציצות.
נניח מתוך 5 ארוחות ביום- 2 חלב אם+ לפני השינה, 1 דיסה בכפית- קוואקר על בסיס מים עם קצת סילאן שיהיה לה טעים. (אסור דבש לפני גיל שנה). אחד גרבר/ קומפוט תפוחים, אחד מרק. אפשר כמובן יותר הנקה.

• הוסף לסימניות
רוצה לתת טיפ מהבת שלי.
היתה צריכה לעבור למטרנה צמחית ולא הסכימה בשום פנים לאכול.
המטפלת שלה ביקשה את רשותי לעשות את הצעד הבא וזה עבד יופי.
ביום הראשון הוסיפה כפית סוכר לבקבוק.
כל יום הורידה קצת עד שתוך שבוע שתתה בקבוק שלם בלי שום סוכר.
שווה לנסות.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש לי נסיון עם הזנה בלי בקבוק ואלרגיות אחרות, קודם כל אם את מורידה לגמרי את ההנקה ממליצה לפנות לדיאטנית תינוקות לקבל המלצה לתפריט.
רשימה של רעיונות-
טרופית פירות
דייסת קווקר עם מים
מרקים טחונים עם עוף וקטניות
ביצים מקושקשות רכות
אבוקדו
טחינה
פירה
יוגורט על בסיס סויה
גבינת סויה

• הוסף לסימניות
חביתות,
לביבות קישואים
סלט טונה עם ביצים קשות,
פירות מרוסקים עם טחינה

• הוסף לסימניות
כנ"ל ממליצה מנסיון לעבור למוצקים, לוקח זמן אבל שווה,
לא עובד תוך שבוע להפוך אותה לבלתי תלותית, אבל עם סבלנות זה משתלם,
תוך חודש חודשיים היא גמולה ואת רגועה ויכולה לצאת מהבית בלי הכנות מקדימות.

מאכלים רכים לתקופת מעבר-
מעדן סויה עם פיסות לחם (וניל התקבל בהתלהבות ועד היום למרות שעברה האלרגיה נשאר אצלה כמעדן מועדף).
גרבר עם לחם / גרבר בבקבוק עם דייסה (להרחיב קצת את החור, נשמע לא משהו, אבל בגיל 4 חוד' זו היתה האופציה:)
דייסת אורז או כל דייסה אחרת של מטרנה או B&D בכפית עם מעט חלב סויה (חם במיקרו, או קר)

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולן על כל התשובות
אני כרגע כן מעונינת להמשיך להניק, רק רוצה להתחיל לחשוב על הפסקת השאיבות
בקבוק עם חלב סויה ודייסה - יכול להחליף מנת מטרנה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה