דרוש מידע תינוקת בת 7 חודשים אם קשקשים

• הוסף לסימניות
יש לתינוקת שלי קשקשים בחלק הקידמי של הראש והיא ממש מגרדת,
ממה נובע? מתקלחת כל יום, איזה שמפו נגד קשקשים יש לתינוקות.
תוכלו בבקשה לתת עצות המלצות.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש שמפו נגד קשקשים לגיל הזה.

ממליצה על סבון גוף שיבולת שועל של ד”ר פישר.

לחפוף עם זה גם את הראש. אני מאמינה שתוך שבוע תראו שיפור אדיר

• הוסף לסימניות
בגילאים האלה הייתי הולכת לרופא ילדים הם ידעו לדייק
אולי יש לה פריחה או רגישות בעור או שמפו רפואי

• הוסף לסימניות
לא נשמע שזה קשקשים, אולי אטופיק וכד'
שמפו לקשקשים הוא מאוד חריף, תזהרו
בכל מקרה, רופא ילדים ימליץ על טיפול תואם

• הוסף לסימניות
זה ממש קשקשים, קילופי עור. אתמול כשגרידה ניסיתי עם מסרק כינים בעדינות להוציא לה, יצא מלא אבל זה כמובן לא פיתרון. בנוסף לזה סובלת מאטופיק בלחיים ועל זה הלכתי לרופא מספר פעמים לצערי אף רופא לא הצליח לעזור לי, או שדחפו משחות שעשו יותר גרוע או אמרו לי שזה רק יובש לשים מלא קרם לחות שגם לא עזר.

• הוסף לסימניות
אצלי היו אצל כמה, זה כמו פרח, יש משחות לזה אבל הכי קל לשים שמן תינוקות לחכות כמה זמן ולהוריד עם מסרק סמיך בזהירות..

• הוסף לסימניות
כשהבת שלי היתה בת שנה רופאת משפחה נתנה לי משחה,
תוך יומיים- שלושה לא היה זכר.
אח"כ היו תקופות נוספות, מיד כשהתחיל מרחתי- ומיד נעלם.
לא זוכרת את שם המשחה.

• הוסף לסימניות
זה ממש קשקשים, קילופי עור. אתמול כשגרידה ניסיתי עם מסרק כינים בעדינות להוציא לה, יצא מלא אבל זה כמובן לא פיתרון. בנוסף לזה סובלת מאטופיק בלחיים ועל זה הלכתי לרופא מספר פעמים לצערי אף רופא לא הצליח לעזור לי, או שדחפו משחות שעשו יותר גרוע או אמרו לי שזה רק יובש לשים מלא קרם לחות שגם לא עזר.
הייתם אצל רופא עור?
אצלנו היה מקרה של סבוריאה

• הוסף לסימניות
תודה לכל התגובות והעצות!
עשיתי את העצה עם השמן תינוקות ואחרי הרבה זמן הורדתי עם מסרק סמיך נראה שממש עזר.

• הוסף לסימניות
זה כנראה סבוריאה שמצויה מאד בתינוקות.
רק בראש מגרד לה? או רק בגוף? בכל מקרה ממליצה על שמפו קצף טיפולי של חברת מוסטלה.

• הוסף לסימניות
חפשי פה אשכולות בנושא אטופיק, יש הרבה ידע מועיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה