- הוסף לסימניות
וגם להפך.לאו דווקא,
הרבה תינוקות לוקחים בקבוק ממישהו זר אבל בשום אופן לא מהאמא.
אני דאגתי להרגיל את הילדים לבקבוק לפני שהגיעו למטפלת. אצל הגדולים זה עבד. אצל הרביעית זה לא עזר, כי היא לא היתה מוכנה לקבל אוכל ממי שהיא לא מכירה.
(אחרי חופשת חנוכה כשהיא שוב עשתה שביתת רעב חשבתי שהיא שכחה מה זה לאכול מבקבוק. ואז בעלי הוציא אותה בצהריים לפני שחזרתי מהעבודה, והיא אכלה מהבקבוק בשקיקה. מסתבר שמה שהיא שכחה זה את המטפלת...)
ולגבי זה-
שמעתי על תינוקות שצמו ימים שלמים, בלי "להישבר". אחיינית שלי היתה כזאת, ואחותי נאלצה "לקפוץ" למטפלת בהפסקה הקצרה שלה מהעבודה, כדי שהילדה לא תרעב כל היום.וגם, תינוקות עקשניים במיוחד נשברים ומוכנים לקחת את הבקבוק רק אחרי הרבה שעות רעב,
אז אם אין אפשרות להגיע להאכיל באמצע היום- לא הייתי מנסה.
דווקא במקרה של הפותחת- על תינוק שרגיל להירדם בהנקה הייתי פחות דואגת. מהנסיון שלי, אצל כל אחד הם מתרגלים להירדם בדרך אחרת. וגם אם אצלך אין סיכוי שהוא ירדם בלי הנקה, אם הוא לוקח בקבוק סיכוי סביר שהבקבוק יספיק לו אצל המטפלת- שלא מעוררת בו ציפיות לקבל הנקה.
אם את רוצה להיות רגועה- נסי כמה ימים שבעלך ישכיב אותו עם בקבוק (אפשר גם בשנת צהריים. לפעמים בצהריים הם נרדמים אחרת מבלילה) בלי שאת נמצאת בשטח. כל עוד הוא יודע שאת בבית- הוא כנראה לא יוותר על ההנקה...
הנושאים החמים