דרוש מידע תינוק בוכה בעגלת דונה מי מכיר את התופעה??

• הוסף לסימניות
לא ישר ולא מקופל , מוגבה
באמבטיה וגם במיטה אני שמה מגבות או משהו אחר שיסדר את המיטה באלכסון (כמו בפלסטיקים של התינוקייה בבי"ח)
אוקיי מעניין
הבן שלי לא אהב לשכב בעגלה בכלל
והיה חשש לריפלוקס
הרופא המליץ לי לעבור לסלקל, קניתי מתאמים וחיברתי לעגלה, והבן שלי שכב בזה בערך 3 חודשים עד שעברתי לטיולון

• הוסף לסימניות
בלת"ק
תנסי להוציא את המחזיק של הראש, תינוקות ממש לא אוהבים אותו, וככה יותר משוחרר להם...

• הוסף לסימניות
אוקיי מעניין
הבן שלי לא אהב לשכב בעגלה בכלל
והיה חשש לריפלוקס
הרופא המליץ לי לעבור לסלקל, קניתי מתאמים וחיברתי לעגלה, והבן שלי שכב בזה בערך 3 חודשים עד שעברתי לטיולון
יכולה להבין אותך- זה ממש נותן אפקט של אלכסון , והגבהה, אבל זה לא מקופל בהנחה שזה לא סלקל של דונה. אצלי יש סלקל "מושלם" לריפלוקס של טוויגי שהוא נותן מין מצב חצי ישיבה חצי שכיבה , ולמי שסובל מריפלוקס זה בטוח מקל
ילדים כאלו אוהבים הרבה שמחזיקים אותם על הידיים (ולעניין זה יכול לעזור קנגרו-מנשא) וגם נהנים להיות על הנדנדות שבנויות באלכסון כמו זו
1741287563637.png

• הוסף לסימניות
רק מוסיפה שלהרבה תינוקות עם רפלוקס יש טונוס שרירים גבוה
ובהחלט יתכן שפשוט לא נוח לו בדונה.
אצלי זה היה בסלקל אחר
אחרי כמה טיפולי פיזיותרפיה ב"ה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים!
מה זהמשמעות של טונוס שרירים גבוה, והאם יש צורך לטפל בזה?

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים!
מה זהמשמעות של טונוס שרירים גבוה, והאם יש צורך לטפל בזה?
אני לא יודעת מה המשמעות הכוללת אני יכולה להגיד לך על מה זה השפיע אצל הבת שלי.
בגיל 7 חודשים היא הייתה מאד לא רגועה. (לא זוכרת מתי זה התחיל אבל אז עלינו על הנושא של הטונוס) היא יכלה לשכב במיטה ולהעיף רגליים בבום על המזרון. כמו"כ היא עמדה במיטה וראיתי אותה מנסה ללכת מסביב ולא מצליחה.
במקביל- ראיתי שהיא מתחילה להעמד לפני זחילה על 6.
המפנה היה במסיבת סיום של הבן שלי. עמדתי עם הילדה על הידיים והיא כל הזמן זזה ונופפה בידיים והרגליים. בכלל לא חשבתי שזה חריג כי כל הילדים שלי מאד שובבים ופעילים.
בס"ד פגשתי במסיבה הזו חברה שהיא מרב"ע ודיברתי איתה על הקטע של הזחילה והיא הרימה אותה והיא אומרת לי 'וואו איזה טונוס' ואז היא אומרת לי כזה 'גם זה שהיא מעיפה את הרגליים קשור'.
בקיצור היא הפנתה אותי למישהי שמטפלת בזה (אני לא יודעת איזה תחום זה נקרא. זה משהו שדומה לאוסטאופטיה אבל היא לא אוסטיאופטית) ויותר מזה- היא אמרה לי 'אם את לא הולכת אליה אל תבואי אלי אח"כ בגיל שנתיים לשחזר זחילה'.
תכלס- למחרת הייתי אצל המטפלת הזו ותוך 3 ימים הילדה התחילה לזחול.
ונהייתה רגועה שיודעת להעסיק את עצמה.
איך המרב"ע אמרה לי אח"כ? 'עכשיו היא חיה בשלום עם הגוף שלה...'
עכשיו היא בת שנה ושלוש והולכת מקסים.
חלק ממה שהשפיע גם היה על חציית קו אמצע (זה השפיע על זחילה ועל הליכה מסביב למיטה)
אצלינו זה לא השפיע על סלקל או נסיעות אבל המרב"ע שאלה אותי איך היא בנסיעות.

אני לא יודעת אם כל טונוס גבוה צריך טיפול- אולי יתכן בחומרה שלו. לדעתי כדאי להתייעץ עם מרב"ע או פיזיוטרפיסטית
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה המשמעות הכוללת אני יכולה להגיד לך על מה זה השפיע אצל הבת שלי.
בגיל 7 חודשים היא הייתה מאד לא רגועה. (לא זוכרת מתי זה התחיל אבל אז עלינו על הנושא של הטונוס) היא יכלה לשכב במיטה ולהעיף רגליים בבום על המזרון. כמו"כ היא עמדה במיטה וראיתי אותה מנסה ללכת מסביב ולא מצליחה.
במקביל- ראיתי שהיא מתחילה להעמד לפני זחילה על 6.
המפנה היה במסיבת סיום של הבן שלי. עמדתי עם הילדה על הידיים והיא כל הזמן זזה ונופפה בידיים והרגליים. בכלל לא חשבתי שזה חריג כי כל הילדים שלי מאד שובבים ופעילים.
בס"ד פגשתי במסיבה הזו חברה שהיא מרב"ע ודיברתי איתה על הקטע של הזחילה והיא הרימה אותה והיא אומרת לי 'וואו איזה טונוס' ואז היא אומרת לי כזה 'גם זה שהיא מעיפה את הרגליים קשור'.
בקיצור היא הפנתה אותי למישהי שמטפלת בזה (אני לא יודעת איזה תחום זה נקרא. זה משהו שדומה לאוסטאופטיה אבל היא לא אוסטיאופטית) ויותר מזה- היא אמרה לי 'אם את לא הולכת אליה אל תבואי אלי אח"כ בגיל שנתיים לשחזר זחילה'.
תכלס- למחרת הייתי אצל המטפלת הזו ותוך 3 ימים הילדה התחילה לזחול.
ונהייתה רגועה שיודעת להעסיק את עצמה.
איך המרב"ע אמרה לי אח"כ? 'עכשיו היא חיה בשלום עם הגוף שלה...'
עכשיו היא בת שנה ושלוש והולכת מקסים.
חלק ממה שהשפיע גם היה על חציית קו אמצע (זה השפיע על זחילה ועל הליכה מסביב למיטה)
אצלינו זה לא השפיע על סלקל או נסיעות אבל המרב"ע שאלה אותי איך היא בנסיעות.

אני לא יודעת אם כל טונוס גבוה צריך טיפול- אולי יתכן בחומרה שלו. לדעתי כדאי להתייעץ עם מרב"ע או פיזיוטרפיסטית
בהצלחה​
מענין מאוד מה שאת אומרת
תודה על המידע​

• הוסף לסימניות
שלום,
יש לי דונה X וכל פעם שאני שמה את התינוק בה, הוא בוכה.
מי מכירה תופעה כזו?
חשוב לצין שהתינוק מהרגע הראשון בכה ולא אהב להיות שם,
ברמה שאם אני מוציאה אותו מהדונה לכל מקום אחר כמו-עגלה אחרת,/ עריסה/רצפה וכו.. רגוע לגמרי, נראה שמשהו שם הוא לא אוהב
התינוק סובך מריפלוקס, אולי יש קשר?
תודה מראש לעונים.
תבדקו את הבד של העגלה יכול להיות
שזה הפתרון .
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בלתק
לדעתי כי לא נוח לו
מי אוהב לשהות בתוך תא קטן שמכופף את הגב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה