עיון התלמוד
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
אפשר לכתוב פה את השם ונשתדל להתפלל עליו
אפשר להתפלל גם כשזה לא מסוכן
אפשר להתפלל גם כשזה לא מסוכן
שמעתי מכמה אימהות מנוסות שזה קשור לפליטות ותחלופה גבוהה של סדינים, חיתולים או כל דבר ששוכבת עליו כשהיא על הבטן מפסיק את התופעה.
הילדון כבר בן חצי שנה נראלילפעמים קשור לעור יבש (סוג של דרמטיטיס)
ספציפית לתינוקת שלי מרחתי קורטיזון יום יומיים עד שנעלם, ומאז קרם לחות כל פעם אחרי האמבטיה
כמה זמן בערך אמור לעבור?אוי באמת
זה קורה לכמעט כל התינוקות, אין צורך להפחיד או להגזים לכיוון אטופיק
אם זה נמשך חודשיים שלוש אולי..
אבל לכל התינוקות שאני מכירה זה קורה, טבעי ונורמלי
לגבי הימנעות מחלבי - עד שיעבור 3 השבועות שהבטיחו פה, ממילא הפצעים יעברו מעצמם. בדוק ומנוסה כמה וכמה וכמה (וכמה וכו') פעמים
כמה זמן בערך אמור לעבור?
(האם אני מדמיינת שזה בגלל חלב שמשפריץ לו בפנים? אני מנקה כמובן אבל אין לי כל כך שליטה כי הוא עוד לא יונק חלק ועוצר פתאום ואז מתלכלך בחלב)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים