דרוש מידע תינוק בן חודש עם קשקשים

• הוסף לסימניות
רק עכשיו רואה את האשכול אחרי שהורדתי לבת שלי (חודשיים וחצי) שכבה משמעותית ודוחה למדי של קשקשים.
שימנתי את הראש היטב עם שמן שקדים וסרקתי עם מסרק סמיך בעדינות ולאט לאט. אחר כך עשינו אמבטיה עם חפיפה טובה של השער.
יומיים ואין כלום וה' יעזור שלא יחזור.

• הוסף לסימניות
בנוסף לכל הנ''ל צריך להקפיד מאוד על נקיון הסדין בעריסה ובעגלה, ברמה של להחליף לפחות פעם ביום, או לשים חיתול נקי

• הוסף לסימניות
מאוד עוזר!!!!!----
למרוח וזלין על ראש התינוק למשך מספ' שעות
אחר כך לקחת מסרק סמיך ולהוריד בעדינות את כל הקשקשים
מנסיון!

• הוסף לסימניות
איפה קונים את זה?
הבת שלי בת 9 חודשים יש לה עדיין מלא קשקשים!
זה כבר לא גיל לקשקשי תינוק. מציעה שתשאלי רופא - אולי כדאי להיעזר בתכשירים טיפוליים לסבוריאה, אחרי זה אפשר לעבור לשימור לשמפואים טיפוליים כמו של חברת קאמדיס.

• הוסף לסימניות
איפה קונים את זה?
הבת שלי בת 9 חודשים יש לה עדיין מלא קשקשים!
יכול להיות שזה פסוריאזיס?
בכל מקרה ההמלצה שאני קיבלתי לגיל שנה שעדיין יש לה
זה להשתמש בשמן לשיער ולא בשמפו בכלל,
יש שיפור ממשי
אצלה זה גם מתמקד ליד האוזניים ושם שמתי לה משחה ייעודית נגד פטריות

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזה פסוריאזיס?
בכל מקרה ההמלצה שאני קיבלתי לגיל שנה שעדיין יש לה
זה להשתמש בשמן לשיער ולא בשמפו בכלל,
יש שיפור ממשי
אצלה זה גם מתמקד ליד האוזניים ושם שמתי לה משחה ייעודית נגד פטריות
תודה רבה
שמן תינוקות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה