דרוש מידע תינוק בן 8 חודשים שרוצה רק מטרנה

• הוסף לסימניות
הוא לוקח ומקשקש איתם, לא מכניס אותם לפה. ב"ה.
אז זה כן בעיות תחושה, עברתי בשנה האחרונה עם הבת שלי, לא הכניסה כלום לפה חוץ ממטרנה שהיתה רגילה מקטנות, גם לא צעצועים ודברים מהרצפה. זה היה נראה לי משונה ובקשתי אבחון אצל רופא התפתחותי, וכן היום אחרי סדרת תרגילים אצל מרפאה בעיסוק היא אוכלת הרבה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
רוצה רק להוסיף גם הרופא התפתחותי וגם המרפאה בעיסוק הדגישו לי שלהכניס צעצועים לפה הוא שלב בהתפתחות ומי שלא עושה זאת יש חסר בהתפתחות.

• הוסף לסימניות
רוצה רק להוסיף גם הרופא התפתחותי וגם המרפאה בעיסוק הדגישו לי שלהכניס צעצועים לפה הוא שלב בהתפתחות ומי שלא עושה זאת יש חסר בהתפתחות.
נכון מאד! ! ! !
ילד שלא מכניס חפצים לפה יש לבדוק בעיות תחושה

• הוסף לסימניות
בלי לחץ
כל ילד והקצב שלו
יש לי כמה ילדים, חלק אכלו נהדר מגיל חצי שנה
ויש גם כאלו שעד גיל שנה לא אכלו כמעט מאום. פשוט לא פתחו את הפה וכל דבר ירקו
בסוף כולם אוכלים. פחות או יותר.. יש בררנים יותר ויש פחות, וזה בכלל לא קשור לכלום (יש לי ילד שבגיל שמונה חודשים אכל הכל מכל מכל, היום לא אוכל כמעט כלום)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה