דרוש מידע תינוק שורט את עצמו

• הוסף לסימניות
@פרוזה יצא לך משו בסוף מהאשכול הלז?
חיפשתי בעניין לגבי הבן שלי אותו תיאור אחד על אחד היה תקופה שזה הפסיק והנה זה חזר בן 8 חוד'.
הוא צובט שורט גם את עצמו וגם את כל מי שבא אתו במגע. אותי ואת אבא שלו תוך כדי האכלה.
סקרן אותי מה בסוף.
וד"א אצלי בתחילה העור היה יבש. והשתפר אבל הוא אלרגי אז הכל יכול להיות.

• הוסף לסימניות
גם אני באותו סרט עם תינוק קצת יותר גדול
משתדלת לגזור ציפורניים כל שבוע אפילו כל שישה ימים, ככה הוא מגרד אבל לא נפצע
(אצלי הוא עם עור עדין וחלק אם אצלך הוא עם עור יבש או מגורה כדאי לך לפנות לרופא עור)

• הוסף לסימניות
גם אני באותו סרט עם תינוק קצת יותר גדול
משתדלת לגזור ציפורניים כל שבוע אפילו כל שישה ימים, ככה הוא מגרד אבל לא נפצע
(אצלי הוא עם עור עדין וחלק אם אצלך הוא עם עור יבש או מגורה כדאי לך לפנות לרופא עור)
כדאי לך למרוח קרם לחות עדין אחרי רחצה (כמו דקסריל)
ובעז"ה שיישאר באמת עם עור חלק גם הלאה.

• הוסף לסימניות
חשוב לי לספר לתועלת הכלל,
גם התינוק שלי היה עם עור חלק ומראה בריא. ו"רק" שרט את עצמו.
לאחר ההתייעצות בפורום, קבעתי תור לרופא עור
ואכן, מה שכתבו הניקיות באשכול, היה מדויק. אני חבה להן תודה עצומה. התברר שהוא סובל מאטופיק.
התחלתנו למרוח קרם לחות פעמיים ביום, העברנו קולקציה מדהימה וחדשה של בגדים לבני הדודים
ובמקום זה הזמנו לו בגדים מכותנה אורגנית מנקסט. התחלנו להקפיד על ניגוב אבק בסביבתו. (עניין של מודעות. דקות בודדות של עבודה)
היום כחודש וחצי אחרי, אנחנו בתוצאה של אפס שריטות ותינוק צחקן ושמח במיוחד.
עוד אציין לתועלת הכלל, שבגדים שקניתי בארץ, גם אם כתוב עליהם מאה אחוז כותנה או תשעים וחמישה אחוז כותנה, לא מוכיחים את עצמם וביום בו נגמר לי בארון מלאי הנקסטים ואני מעזה להשתמש באחד הבודדים שהשארתי, מיד אני מגלה שריטה חדשה. הולכת להזמין עוד מלאי מנקסט. ( המחירים של נקסט בדיחה 70 ש"ח לשלושה בייביגרויים)

• הוסף לסימניות
בטח שאפשר לקנות כפפות. יש כפפות רפואיות לילדים עם אטופיק, עולות 65 ליחידה (כלומר, לזוג).
אבל אפשר פשוט לשים גרביים על הידים.

איפה אפשר לקנות את הכפפות האלו?
לכאורה 100% כותנה, כן?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה