תינוק שלא עולה במשקל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאונה;2405346:
יונק בין 20 ד' ל40 ד'
לא ניסיתי למדוד היות ואין לי מתי
לפני הארוחה הוא רעב ורוצה
ואחרי הארוחה נגמר.

אני כן ממליצה לתת לו ארוחה אחת שאובה מבקבוק ולראות כמה הוא אוכל, אפילו שזה טרחה.
משך זמן ההנקה לא אומר לגבי הכמות שאכל בפועל.
ואם אוכל כמויות סבירות ולא עולה היטב במשקל להתייעץ עם רופא ילדים (ולא בטיפת חלב) לגבי העשרה בקלוריות של חלק מהארוחות שיקבל בבקבוק

• הוסף לסימניות
מומלץ גם לקחת דברים שמשביחים את החלב

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים והעוזרים
הלכנו היום לרופאת הילדים
שישבה ויצרה גרף מהשקילות של הילד מאז הלידה
והראתה לי שאין מה לדאוג
חוץ מירידה ראשונה אחרי הלידה הילד עולה יפה(לא בשביל הטיפת חלב)
והרופאה הודיע לי חגיגית שמעכשיו אני מפסיקה ללכת לשקול על ימין ועל שמאל.
כי אין עניין.
אז נרגעתי ושוב תודה לכולם.:D

• הוסף לסימניות
מקפיצה...
התינוק שלי בן חודשיים וחצי, יונק,
שוקל רק 4.5 ק"ג...
נולד באחוזון 40+
ועכשיו הוא באחוזון 2.
יש עיצה?

• הוסף לסימניות
אבל אולי לא מקבל מספיק אוכל כמה שצריך, אז כדאי לשאוב ולתת בקבוקים כדי לראות כמה אוכל בפועל.היה לי את זה עם התינוקת שלי שירדה במשקל והייתי בטוחה שיונקת מצוין, עברתי לשאוב במשך כחודש וחצי ,זה מאתגר וקשה וכן גם הבאתי לה לינוק בכל ארוחה כדי שלא תתרגל לבקבוק עד שהתחילה לעלות במשקל

• הוסף לסימניות
אבל אולי לא מקבל מספיק אוכל כמה שצריך, אז כדאי לשאוב ולתת בקבוקים כדי לראות כמה אוכל בפועל.היה לי את זה עם התינוקת שלי שירדה במשקל והייתי בטוחה שיונקת מצוין, עברתי לשאוב במשך כחודש וחצי ,זה מאתגר וקשה וכן גם הבאתי לה לינוק בכל ארוחה כדי שלא תתרגל לבקבוק עד שהתחילה לעלות במשקל
מתי שאבת? אחרי כל הנקה?
ומתי נתת את הבקבוק?

• הוסף לסימניות
התייעצתי עם יועצת הנקה
הייתי כל הזמן סביב זה
זה מתיש מאד
אבל היה שווה את זה בסוף

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הוא רגוע אחרי ההנקה? יונק כל כמה זמן?
טיטולים רטובים? כמה?
שאיבה-לא תמיד מראה את הכמות בפועל שהתינוק אוכל בהנקה, שאיבה והנקה עובדים שונה!
אולי לא מתחבר טוב?
זמן ההנקה גם משמעותי, אם גומר לינוק מידי מהר- לא מקבל את החלב האחורי שהוא מלא בשומן....

• הוסף לסימניות
שאיבה לא תמיד מראה.. אבל לפחות יודעים שאוכל..
אצלי הייתי בטוחה שהתינוקת יונקת והתברר שלא .. וירדה עוד ועוד במשקל..
לכן הבאתי בקבוקים שאוכל לדעת כמה אכלה ושלא מיובשת

• הוסף לסימניות
הוא רגוע אחרי ההנקה? יונק כל כמה זמן?
טיטולים רטובים? כמה?
שאיבה-לא תמיד מראה את הכמות בפועל שהתינוק אוכל בהנקה, שאיבה והנקה עובדים שונה!
אולי לא מתחבר טוב?
זמן ההנקה גם משמעותי, אם גומר לינוק מידי מהר- לא מקבל את החלב האחורי שהוא מלא בשומן....
את שואלת שאלות טובות, אבל אין לי תשובה חד משמעית.
אולי אני אתחיל לנהל יומן הנקה כדי לדעת כל כמה זמן הוא אוכל וכמה זמן....
בגדול הוא לפעמים רגוע ולפעמים לא...
אני מחליפה לו בערך 4 פעמים ביום טיטול - וזה תמיד רטוב,
יונק בממוצע 20 דקות...
אני שומעת שהוא אוכל והוא גם פולט קצת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה