דרוש מידע תיסרוקות לילדות לארועים

• הוסף לסימניות
מחפשת אישה שעושה תיסרוקות בבני ברק
רוצה סטייל...
לא מתחילות.
ומשהיא שיכולה לשלוח תמונות

• הוסף לסימניות
חיה פוגל, עשתה לבנות שלי תסרוקות מהממות.
זריזה, נעימה, ובמחיר נוח מאד.

• הוסף לסימניות
טובי פלדמן גנץ מהבית עובדת פצצה !!
0527130248
אני לא יודעת מה זה אצלך מתחילה היא כבר כמה שנים בתחום וכל מה שראיתי ממש יפה

• הוסף לסימניות
נסיתי את כולם, רובם תפוסות כבר,
טובי גנץ אני אנסה מחר, שמעתי עליה דברים טובים.
תודה לכל העונות.

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי מעולה שיש לה גם הרבה תמונות.
רחלי ספינדל 0544834226

• הוסף לסימניות
רוחי שיינברגר
054-8495421
עובדת משגע!!

• הוסף לסימניות
סטייל?
רותי הופמן
250 ש"ח
0527772783

• הוסף לסימניות
אחות של רחלי דאהן- יעלי לוי טוויל - אלופה ברמות!
0548428567

• הוסף לסימניות
רוחי שטרן- אלופה!
גם שיק, גם טבעי, וגם מחזיק הרבה.
אין אין אין עליה! (אני לא מקבלת אחוזים. זה ברור, כן?!)
רחוב אשל אברהם.
אם את רוצה- תשלחי לי מייל ואשלח לך תמונות.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בשמחות :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה