תיפול צדיקה ותקום..

• הוסף לסימניות
כל מה שתיארת הם סימפטומים של בעיות במיקוד הראייה. ישנם מומחים בדיוק לדבר הזה, תוך כמה חודשי תרגול הכל נעלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מגדים;1252882:
אכן
מנסיון עם חניכה, היתה לה בעיה של חוסר תחושה.
אחד הבדיקות וגם דרכי המרפא, שבקשו ממנה להסתובב סביב עצמה על מקום אחד. אם ילד רגיל מסתובב לו הראש אחרי כך וכך סיבובים, החניכה הזאת יכלה להסתובב למשך 10 דקות ויותר.

כנ"ל גם אצלי אצל חניך היה אותה בעיה
ההורים הלכו לטיפול
והבעיה היתה חוסר איזון תחושתי
לא חוסר תחושה רק בעיה באיזון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תרצה;1252966:
מלפפון, זה נראה ממש התמצאות במרחב.
יש פעמים שילדים כאלה נדמים לנו כ"פיל בחנות חרסינה" - כשהילדה בשטח תמיד יהיה משהו שנופל/נשבר/נשפך/מתעקם - והיא אפילו לא יודעת להסביר איך ולמה.
כדאי לפנות לריפוי בעיסוק.

נראה לי גם כך.כי מה שאת מתארת פשוט קורה לה. זה מצחיק אותנו בד"כ כי היא מתוקה כזו ושובבה, אבל כשהכוס נשפכת ביום שישי דקה לפני בוא האורחים והאורחת (השבת) זה כבר מעצבן. אני משתדלת לא לכעוס עליה על זה כי הבנתי ממזמן שזה לא באשמתה.

אני אוהבת ללכת לרופא אחרי שכבר יש לי מעט מידע. לא טוב לסמוך על רופאים בעיניים עצומות. וזו ההתייעצות פה, לא שאני מתכוננת להסתמך על ד"ר פרוג ולזנוח כליל את הרופאים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה