קורונה תיפקוד התתי"ם לעומת בתיה"ס בעידן הקורונה

• הוסף לסימניות
אצלינו הבנים לומדים מאד יפה עם שיחות ועידה כל יום- הגדול מתקדם בגמרא והקטן יותר בחומש ועוד.
בעלי לומד עם הבנים ורואה שהם ממש בענינים.
לעומת זאת הבנות בקושי מתקשרות לשיעורים המוקלטים ואם כן מתקשרות אומרות שלא מבינות וכו'.

• הוסף לסימניות
הכותרת צרמה לי.
לא כל התתים לא מתפקדים כמו שצריך בקורונה ולא כל בתי הספר כן מתפקדים.
אם יש לך טענה לת"ת מסוים זה אמור להיות מופנה אליהם, לא?
בוודאי שאי אפשר לקבוע מזה כלל.

פשוט אצלנו החיידר תפקד מדהים מהרגע הראשון.

• הוסף לסימניות
הכותרת צרמה לי.
לא כל התתים לא מתפקדים כמו שצריך בקורונה ולא כל בתי הספר כן מתפקדים.
אם יש לך טענה לת"ת מסוים זה אמור להיות מופנה אליהם, לא?
בוודאי שאי אפשר לקבוע מזה כלל.

פשוט אצלנו החיידר תפקד מדהים מהרגע הראשון.
שמח בשבילכם.
זה בדיוק מה ששאלתי להבין האם זה מגמה או מקרי.

• הוסף לסימניות
גם אצלינו החיידר תקתק....
יש חוברות כל שבוע
הרבה מלמד (תענוג לשמוע אותו)
מבטיח פרסים..מדרבן להתקשר אליו
והגיע באופן אישי לחלק פעקאלך ופרסים בלדג בעומר

• הוסף לסימניות
בגדול תבדקו ותמצאו שהתתי"ם שמתפקדים בזמני שגרה כמו שצריך על כל המשתמע מכך, גם עכשיו בשגרונה מתפקדים כראוי.
ובאופן כללי אצל הבנות יש יותר פיקוח ייתכן שיש לזה משמעות לגבי מה שהעלו כאן.

• הוסף לסימניות
אין לי דרך להשוות לבתי ספר לבנות אך החיידר אצלנו תפקד באופן יוצא מהכלל!!!

• הוסף לסימניות
אני עד עצם הרגע הזה לא מבינה על מה שילמתי הו"ק כל החודשיים האחרונים.

אפילו פעם אחת המלמד לא יצר קשר עם בני, קו כושל עם הפרעות בלי סוף, תקלות וניתוקים בלי שיעבור באור לפסוק אחד ברור בשלמותו. ללא שום חוברת עבודה מתחילת התקופה עד היום.

פשוט בושה וחרפה של התנהלות.
למה שילמת? תבטלי את ההוראת קבע

• הוסף לסימניות
גם אצלינו החידר תפקד ברמה גבוהה, 5 שיעורים בוועידה כל יום , הילד התקשר השתתף ונהנה.
הרבה כוון אותם גם לקבוע חברותות ללמוד בטלפון.
בית הספר של הבנות היה מצוין, אבל נתן רק שיעורים מוקלטים קצרים- שזה היה מעולה אבל כמובן דורש פחות השקעה מאשר ועידה.

• הוסף לסימניות
אצלינו גם החיידר וגם בית הספר מתפקדים מושלם!!!!
בחיידר יש שיעורי ועידה, שעה בבוקר, שעה אחה"צ.
דפי חזרה, מבחנים בע"פ ובכתב, תמריצים, הגרלות, מבצעים ללימוד בחברותות.
כל הבוקר הבנים לומדים, ואני לא מרגישה אותם.
וגם לבנות יש שיעורים מסודרים (5 שיעורים ביום, סה"כ איזה שעה וחצי) ואח"כ שיעורי בית.
המורה מתקשרת פעם בשבוע, עושה שיחות ועידה עם בנות וכו'...
אני מאוד מאוד מעריכה את הרעבע'ס והמורות שעובדות בתנאים קשים!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה