תיקון מיבש

• הוסף לסימניות
יש לי מיבש כביסה באוקנכט הוא עובד אבל לא מיבש,
מישהוא מכיר בעיה כזו? אשמח לקבל שם של טכנאי מיבשים אמין.כולם אומרים לא לתקן מיבש האם זה נכון?

• הוסף לסימניות
זה קרה לי בדיוק השבוע
או שהגוף חימום לא עובד או שהתרמוסטט
אם אתה בירושלים יש חנות ברח' מלאכי 11 בשם אברהמי לחלקי חילוף.

• הוסף לסימניות
פעם היה לי מיבש ישן שהפסיק לחמם..
הבעיה היתה בסך הכל איזה פיוז קטן שקפץ, לחצתי עליו והסתדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tirza10;510356:
זה קרה לי בדיוק השבוע
או שהגוף חימום לא עובד או שהתרמוסטט
אם אתה בירושלים יש חנות ברח' מלאכי 11 בשם אברהמי לחלקי חילוף.
אני בבני ברק. ואיך ידעת מה לא עובד הזמנת טכנאי?

אביגרפי, על איזה פיוז אתה מתכוון במיבש עצמו?

• הוסף לסימניות
דיברתי עם טכנאי דרך הטלפון והוא אמר לי להוציא את הגוף חימום מאחורה יחד עם הטרמוסטט, ואיתו הלכתי לחנות זה חוסך המון כסף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי1;510433:
אני בבני ברק. ואיך ידעת מה לא עובד הזמנת טכנאי?

אביגרפי, על איזה פיוז אתה מתכוון במיבש עצמו?

כן, זה היה כפתור אדום קטן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה