תקשורת תיקון סטיק לגלישה- בבני ברק

• הוסף לסימניות
הדבר המעצבן הזה שחייב להשאר דבוק למחשב הנייד ומתעקם.. יש לי 2 שבקושי עובדים ואיפה שניסיתי לתקן אמרו לי שלא מתקנים.
זה מוצר שעולה 300 שח וממש חבל לי עליהם.
לפני שאני קונה אחד חדש והפעם שנכנס לתוך המחשב הנייד, רוצה למצות את התיקון שלהם
(מסיבה מסוימת לא יכולה להשתמש באופציית וויפי בחיבור לשקע)
כל עזרה תתקבל בברכה!!

• הוסף לסימניות
לא מכיר מי שמתקן אבל כל יכול להמליץ על ראוטר נייד שכמעט ואין לו את בעיות החיבור כי הוא מתחבר עם כבל ומקסימום מחליפים כבל
אפשר להשיג אצלי

• הוסף לסימניות
לא מכיר מי שמתקן אבל כל יכול להמליץ על ראוטר נייד שכמעט ואין לו את בעיות החיבור כי הוא מתחבר עם כבל ומקסימום מחליפים כבל
אפשר להשיג אצלי
באיזה טווח מחיר?
ב-300 יש לי אפשרות בתוך המחשב נייג

• הוסף לסימניות
הדבר המעצבן הזה שחייב להשאר דבוק למחשב הנייד ומתעקם.. יש לי 2 שבקושי עובדים ואיפה שניסיתי לתקן אמרו לי שלא מתקנים.
זה מוצר שעולה 300 שח וממש חבל לי עליהם.
לפני שאני קונה אחד חדש והפעם שנכנס לתוך המחשב הנייד, רוצה למצות את התיקון שלהם
(מסיבה מסוימת לא יכולה להשתמש באופציית וויפי בחיבור לשקע)
כל עזרה תתקבל בברכה!!
אני יכול לתקן את זה בביתר עילית במחיר די זול

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה. אין לי גישה לשם כ"כ
אם את רוצה לשלוח את זה ביום שישי עם מישהו לביתר
(יש לי מישהו שמגיע מבני ברק)
ואני ישלח את זה בחזרה או במוצ'ש או בראשון בערב

• הוסף לסימניות
אם את רוצה לשלוח את זה ביום שישי עם מישהו לביתר
(יש לי מישהו שמגיע מבני ברק)
ואני ישלח את זה בחזרה או במוצ'ש או בראשון בערב
כן אני אשמח מאד. זה חשוב לי לשני בערב.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי נטסטיק אלחוטי שלא מצריך חיבור למחשב. ממילא לא נשבר. אחלה של דבר. אם תקנימחדש תלכי על כזה דבר​

• הוסף לסימניות
יש לי נטסטיק אלחוטי שלא מצריך חיבור למחשב. ממילא לא נשבר. אחלה של דבר. אם תקנימחדש תלכי על כזה דבר​
יש לי בעיה עם האלחוטי הוא מתנגש עם הויפיי של הבית

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה עם האלחוטי הוא מתנגש עם הויפיי של הבית
זה לא בעיה אפשר לשנות לו את התדר של הוויפי
אני לא זוכר איך בדיוק אבל אני יכול לחפש את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה