דרוש מידע תיקון שמלת פייאטים

• הוסף לסימניות
הי לכולם,
אשמח ממש אם מישהי התנסתה בלתקן שמלת/בד פייאטים(בד שפשוט תפורים עליו פייאטים)
קניתי שמלה ואני רוצה להצר אותה אבל אני לא מוצאת שום תופרת שמוכנה לקבל אותה
יש לזה איזשהו פיתרון?? או מישהי שמכירה תופרת טובה שתהיה מוכנה?? או שאין סיכוי?
אשמח לכל מידע בנושא

• הוסף לסימניות
הבעיה בשמלת פייטים היא שהמחט נשברת שוב ושוב ושוב.
אולי אם תביאי לתופרת כמה חבילות מחטים היא תסכים....
אגב איפה את גרה?

• הוסף לסימניות
מצידי להביא לה תוספת תשלום על כל המחטים שישברו אבל מי מוכנה לעשות את זה?? הם בכלל לא מוכנות לשמוע
אני גרה בדרום

• הוסף לסימניות
כי זו עבודת נמלים...
אם הייתי גרה קרוב אלי (ביתר) הייתי מוכנה לעשות לך את זה.

• הוסף לסימניות
אוףף
לא איכפת לי לנסוע אבל זה מדייי רחוק
אם יש מישהי אחרת ירושלים/מרכז אשמח למידע!

• הוסף לסימניות
משהו לא מובן לי, הרי יש מלא תופרות של בגדי ערב, לא נשמע לי הגיוני שאת כל השמלות פייאטים הן תופרות ביד...
ולתקן אותן נשמע לי בדיוק כמו לתפור אותן אז למה כזה מסובך??

• הוסף לסימניות
משהו לא מובן לי, הרי יש מלא תופרות של בגדי ערב, לא נשמע לי הגיוני שאת כל השמלות פייאטים הן תופרות ביד...
ולתקן אותן נשמע לי בדיוק כמו לתפור אותן אז למה כזה מסובך??
כי במכונות תעשייה יש מחט בעובי של...מסמר
תופרת בייתית מחזיקה מכונה ביתית ושם המחט מאוד עדינה (זה רק תאורייה שלי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה