כללי תיקון תמונה ישנה

• פותח הנושא Shia
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יפה,
(תגיד להם פעם אחרת לצלם ללא פלאש...;))

• הוסף לסימניות
מוצלח מאד.
איך עושים את זה? בוחרים חלק חלק וצובעים או שיש פקודה שמשחקים איתה ואוטומטית כל הצבעים משתנים?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
רואים שהורדת כמות ענקית של magenta אבל נראה לי שעדיין אפשר עוד קצת מסביב לדמויות.

• הוסף לסימניות
פילטר של מג'נטה, או לחילופין חיזוק של הנגטיב [צבע תכול בהיר]
כמדומני שישנם ערכות מוכנות לתצלומים ישנים, גם ראיתי בתוכנה מסויימת ערכות שנקבעות לפי סוג הנייר. [פוג'י או קודאק]

• הוסף לסימניות
מוצלח מאוד!! אני אשמח אם תעלה לבלוג "הוראות הכנה" של דבר כזה, כהמשך לליטוש הפנים המצויין שיש שם.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד אם הצלחת עד לפה אתה יכול גם לסיים!
א. שים לב הדמויות עדין סגולות קצת (במיוחד בצללים). תוריד את הסגול ותסיף קצת אדום וצהוב.
ב. מסביב לדמויות הכסא אמור להיות חום.
ג. המנורה והאור שיוצא לא אמור להיות סגול תעשה באפור.
ד. הקיר מאחור תעשה בצבע שמנת.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני עבדתי על זה כמה דקות אחרי התיקונים הבסיסים לקחתי פשוט שכבה חדשה שמתי אותה במצב צבע ואז פשוט התחלתי לצבוע וכל הצבעים היפים יוצאים החוצה
(עשיתי צילום מסך להראות ובצילום נסגר לי החלון של השכבות ולא שמרתי את הקובץ אז תקבלו את הקובץ הרגיל השמור אני ממש לא דייקתי רציתי לראות רק את הקונספט ואני עכשיו על מחשב נייד אז גם הפד-עכבר ממש לא נוח לעבוד וגם הצבעים של המסך לא משהו.)
צפה בקובץ המצורף 67718
אני בטוח שתעשה עבודה יותר טובה.
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• Untitled-20_fix%2Bold2.gif
    KB 90.1 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
עכשיו זה כבר מדי צהוב - ירוק. תסתכלו לפי הספר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה