כללי תיקונים נוספים

• הוסף לסימניות
לקוח ביקש תיקונים נוספים שבוע אחרי ששלחתי לו את המודעה סופית מוכנה להדפסה
כמובן, אישר אותה סופית לפני שבוע.
האם נהוג לקחת תוספת תשלום על תיקונים מהסוג הזה? ואם כן, כמה?

• הוסף לסימניות
אם זה לא משהו רציני והלקוח היה נורמאלי, לא הייתי לוקחת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ticket;n4995766:
אם זה לא משהו רציני והלקוח היה נורמאלי, לא הייתי לוקחת.

לא משהו רציני, אבל זה כבר פעם שניה שהוא מבקש תיקונים
ועוד שהודעתי לו שיעלה לו כסף...ועכשיו הוא מתעצבן על זה...

• הוסף לסימניות
תסבירי לו בשיא הנחת שאין לו סיבה להתעצבן ואת עושה לו טובה מאד גדולה שאת לא לוקחת תשלום..
ואם זה כבר פעם שניה, זה באמת לא נעים...

אני נתקלתי בלקוח שאמר לי- רק להוסיף לחוברת 2 דפים.
כשהוא שלח לי את החומר, ראיתי שהוא מתכוון לשנות את כל החומר הכתוב..
ו.. "מה הבעיה? זה רק לשנות"... לכי תסבירי לו שזה לא רק "רק לשנות"..
כמובן שלא עשיתי לו את העבודה כי הסברתי לו בשיא הנחת שאין מצב!
אבל הלקוחות לרוב לא מבינים ותמיד צודקים..

• הוסף לסימניות
לקחת לו תשלום לפי שעות עבודה. גם אם הלקוח נורמלי, אני מודיעה מראש שהתשלום כולל הגהה אחת. כל תיקון נוסף מעבר להגהה הראשונה - זה בתשלום לפי שעות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lovely;n4996249:
לקחת לו תשלום לפי שעות עבודה. גם אם הלקוח נורמלי, אני מודיעה מראש שהתשלום כולל הגהה אחת. כל תיקון נוסף מעבר להגהה הראשונה - זה בתשלום לפי שעות.

וכמה תיקחי על שינוי שלקח , נגיד, רבע שעה?

• הוסף לסימניות
בהתאם למה שתיקח לו לשעה. ככה דעתי, יהיו פה כאלה שיגידו מינימום מסויים. אני לא חושבת כך.

• הוסף לסימניות
חלק משעה = שעה.
התיישבתי, פתחתי מחשב, קבצים, פחות מתעריף לשעה - לא שווה לי כלכלית לשמור את הקובץ במחשב שלי...
יותר מעשה - אני מחשבת באופן יחסי למחיר השעתי.

• הוסף לסימניות
הוא אשר אמרתי....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lovely;n4997107:
הוא אשר אמרתי....

זה גם מה שאמרתי לו...
מה לעשות שלקוחות לא מבינים את זה

• הוסף לסימניות
בד"כ כשמסכמים את הדברים מראש, אז הדברים מאד ברורים. לא נורא, מניסיון לומדים .... :rolleyes:
אני גם מזכירה, אחרי שאני שולחת את החומר הגמור לפני ההגהות, אני אומרת להם שלטובתם כדאי שיעברו טוב על כל התיקונים, כדי שאח"כ לא יעלה להם תשלום נוסף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lovely;n4997012:
בהתאם למה שתיקח לו לשעה. ככה דעתי, יהיו פה כאלה שיגידו מינימום מסויים. אני לא חושבת כך.

כמה לוקחים לשעה? מה זה מינימום?

• הוסף לסימניות
כמה לוקחים לשעה זה אישי לכל אחד. מינימום זה כמו שכתבה זו שבהודעה הזאת:
חלק משעה = שעה.
התיישבתי, פתחתי מחשב, קבצים, פחות מתעריף לשעה - לא שווה לי כלכלית לשמור את הקובץ במחשב שלי...

אני לוקחת לפי כמה שעבדתי. עבדתי רבע שעה אקח את החלק היחסי. לטעמי הלקוח מרגיש ככה שהוא לא מנוצל, הרי בד"כ לא פתחתי את המחשב רק לכבודו, עשיתי את זה בתוך יום עבודה, בין עבודה אחת לשניה. זו דעתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה