תיקייה בענן

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אשמח אם משהוא יוכל להדריך אותי כיצד אפשר לעשות תיקייה שאני יוכל להוריד לכל מחשב ולפתוח עם משתמש וסיסמה,
צריך משהוא עם הרבה גיגה זיכרון.

אודה לעזרתכם.

• הוסף לסימניות
אשמח אם משהוא יוכל להדריך אותי כיצד אפשר לעשות תיקייה שאני יוכל להוריד לכל מחשב ולפתוח עם משתמש וסיסמה,
את מה לפתוח עם סיסמה? את האחסון בענן? או את התיקייה לאחר ההורדה?

צריך משהוא עם הרבה גיגה זיכרון.
כמה? דבר במספרים.

• הוסף לסימניות
אני צריך את זה עבור משרד שיהיה תיקיה משותפת לכל המחשבים והתיקיה תיהיה בענן ויוכלו להיכנס אליה עם שם משתמש וסיסמה,
אני צריך גודל של 100 גיגה.

• הוסף לסימניות
אני צריך את זה עבור משרד שיהיה תיקיה משותפת לכל המחשבים והתיקיה תיהיה בענן ויוכלו להיכנס אליה עם שם משתמש וסיסמה,
אני צריך גודל של 100 גיגה.
Google Drive בדיוק בשבילך.

יש חבילה של 100 ג'יגה ב-80 ש''ח לשנה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
וזה יושב על השולחן עבודה ממש כתיקיה?
אשמח לשמוע כיצד מורידים למחשב.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עשיתי את זה עכשיו, הבעיה שזה לא עולה בצורה מסודרת לפי תיקיות,
אני צריך תיקיה שיהיה לי מסודר לפי תיקיות שאני יכול להיכנס ולעבוד על זה מכל מחשב ע"י שם משתמש וסיסמה.

• הוסף לסימניות
אם מדובר על משרד פיזי עם רשת מקומית של כמה עמדות עבודה, לא לא ליצור רשת מקומית נורמאלית?
למה יש לך עדיפות לתיקייה בענן?

• הוסף לסימניות
כי לא כל המחשבים פה במשרד מחוברים לאותה רשת.

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה עכשיו, הבעיה שזה לא עולה בצורה מסודרת לפי תיקיות,
אני צריך תיקיה שיהיה לי מסודר לפי תיקיות שאני יכול להיכנס ולעבוד על זה מכל מחשב ע"י שם משתמש וסיסמה.
תמתין עד שיגמר הסנכרון ותראה שהכל מסודר ומאורגן בדיוק כפי שמסודר במחשב.

• הוסף לסימניות
תמתין עד שיגמר הסנכרון ותראה שהכל מסודר ומאורגן בדיוק כפי שמסודר במחשב.
נכון מאד.
רק לקחת בחשבון שלפעמים הקבצים של המיילים יכולים להצטרף שם.
עוד יתרון בעניין, זה שאפשר לתת גישה לקבצים מסויימים למי שתרצו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה