תיקית עבודה חדשה

• הוסף לסימניות
מעורר השראה.

• הוסף לסימניות
בס"ד

אני יודע שאני אשמע הכי הכי רע בעולם.
אבל האמיני לי, אני אומר את זה ממקום הכי טהור בעולם.

אם את אוהבת את המקצוע, קחי איזה קורס קטן.
לא תאמיני איזה פלאים זה יחולל לצילומים שלך.

ממליץ על יוסי מור, מנהל הפורום, בכל פה.
מקצוען, ובעיקר, הכי חשוב, צנוע.

• הוסף לסימניות
אני לא אשמה שאתה באמצע וויכוח נוקב באשכול הסמוך...

אשמח אם תוכל לתת ביקורת יותר קונקרטית ומועילה.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
בס"ד

לתגובתי אין שום קשר לשום דבר חוץ ממה שעומד לנגד עיניי וזה האשכול שלך!

יש שם 12 צילומים, יש שם כמה וכמה בעיות. קשה לי ככה להגיד.
תוציאי צילום אחד אחד. וננתח אחד אחד. בשמחה.

• הוסף לסימניות
מס' 1

קבצים מצורפים

• challah e-pic.jpg
    KB 378.1 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
בס"ד

בחרת להמקד בסכין אבל הוא מוחבא איפשהוא שמה מתחת למפית.
החיתוך למעלה של שאר הכלים נראה גס מידי.

קיצר, הקומפוזיציה פה לא ברורה. את מי רצית להראות ולמה לא רואים אותו.

• הוסף לסימניות
תודה

עכשיו מס' 2

קבצים מצורפים

• oil lamp e-pic.jpg
    KB 525.9 · צפיות: 23

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה