דרוש מידע תיק לטלית עבור חתן ליטאי

• הוסף לסימניות
איך החתן בוחר?
האם יש חנויות ששולחות קטלוג?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
קטלוג של משכן התכלת למשל.
אפשר להגיע פיזית לחנויות.לבחור דוגמא וגם לבקש הדפסה.

• הוסף לסימניות
גם לי בזמנו אשתי קנתה בלי לשאול אותי כלל.

ולא שהדוגמא עניינה אותי (בזמנו) אלא היא בחרה לרשום את שמי בראשי תיבות, והאמת שעדפתי (אז) ששמי יופיע באופן מלא

• הוסף לסימניות
כדאי להסתכל אתו על דוגמאות
ולקלוט מה הסגנון שלו
ואח"כ לקנות לבד
יש את הסגנון השמרני קטיפה כהה
ויש את המודרני בדרך כלל בהיר או חום מעור .
בסוף הוא אמור ללכת עם זה יום יום הרבה שנים(בעז"ה)
חבל שלא יאהב את זה (ואולי אפילו יתפדח :sneaky:)

• הוסף לסימניות
כדאי להסתכל אתו על דוגמאות
ולקלוט מה הסגנון שלו
ואח"כ לקנות לבד
יש את הסגנון השמרני קטיפה כהה
ויש את המודרני בדרך כלל בהיר או חום מעור .
בסוף הוא אמור ללכת עם זה יום יום הרבה שנים(בעז"ה)
חבל שלא יאהב את זה (ואולי אפילו יתפדח :sneaky:)
אז צריך לשאול אותו על סגנון הכללי.
אבלבסוף הכלה בוחרת את זה
ככה מקובל בציבור הליטאי למיטב ידיעתי.

• הוסף לסימניות
תשאלי אם יש לו דברים שחשובים לו.
כשדיברתי על זה עם בעלי הוא שאל בעדינות אם משנה לי אז הוא רוצה שם מלא וכו', תוך כדי שאני שאלתי.
הייתי בחנות, ראיתי דוגמאות, שאלתי מה הולכים, מה רוקמים ככה ידעתי מה לשאול ובגלל שרציתי שהוא ודאי יאהב הראיתי לו תמונות של כמה דוגמאות וככה הוא בחר.
עוד אופציה לשלוח אותו לחנות שיבחר וישאיר בצד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה