דרוש מידע תיק מותג לנערה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
איפה יש בזול תיק לנערה של חברה מוכרת משהו בסיגנון הזה

91mUacLzWCL._AC_UX466_.jpg

• הוסף לסימניות
בבקשה, עולה 50 כולל משלוח לארץ

PUMA Evercat Defiance Duffel Bag https://a.co/d/eZnMwsc
זה יחסית זול
רק הם רוצים 26 דולר רק על משלוח סה"כ 41 דולר
ואם ההזמנה מעל 49 דולר אז המשלוח חינם
זרת אומרת שאם אני מזמין עוד פריטים מאמזון לא קשורים למוכר הנ"ל וסה"כ יצא 49 דולר אז המשלוח חינם?

• הוסף לסימניות
זה יחסית זול
רק הם רוצים 26 דולר רק על משלוח סה"כ 41 דולר
ואם ההזמנה מעל 49 דולר אז המשלוח חינם
זרת אומרת שאם אני מזמין עוד פריטים מאמזון לא קשורים למוכר הנ"ל וסה"כ יצא 49 דולר אז המשלוח חינם?
נכון, אפשר לצרף מוצרים שונים.
שמת לב לגודל של התיק?

• הוסף לסימניות
כן
תודה רבה
עזר לי מאוד

• הוסף לסימניות
יש את התיק הזה בדיוק באמזון (ראיתי אותו לפני חצי שעה:)
הוא עולה בערך 20 דולר
הנה קישור:
יש שם עוד תיקים ממש יפים של פומה, טומי, אדידס, נאוטיקה, קיפלינג, נייק, לה קוסט וכד' במחירים ממש טובים.
תעשי חיפוש בגוגל: תיקי נשים אמזון ותכתבי את שם המותג שאת רוצה.
זה ממש שווה!
במקום לקנות את אותו התיק בארץ בכל מיני מכירות במחירים של 300-500 ש"ח את מזמינה.
קצת קשה לחכות עד שיגיע, אבל משתלם....

• הוסף לסימניות
לצערי ממש עכשיו התברר לי שאחיינית שלי קנתה את זה היום בחנות מהארץ ושילמה 250 ש"ח :oops:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה