כללי תיק עבודות

• הוסף לסימניות
אני מחפשת כעת עבודה חדשה,
ואני רוצה לערוך מחדש את תיק העבודות שלי,
באמתחתי 5 שנות נסיון במקצוע,
ואני חשה שהתיק הנוכחי (שעודכן על ידי לפני שנה וחצי ומאז התקדמתי ה-מ-ו-ן)
אינו ממצה ואינו מציג כלל את יכולותי...

איך תמליצו לערוך את תיק עבודות? מצד אחד אני רוצה להציג מגוון של עבודות, ויש לי ברוך ה' המון עבודות יפיפיות, מצד שני אני לא רוצה להעמיס על המעסיק הפוטנציאלי , אני רוצה שגם מדפדוף מהיר, הוא יתרשם כמו שצריך... ומצד שלישי, כיון שאני אמורה לשלוח את זה במייל ולא כקישור, זה גם אמור להיות קובץ שלא ישקול הרבה.
איך מתמודדים עם כל המגבלות?

אשמח גם לדוגמאות של תיקי עבודות שאכן פעלו את פעולתם (הרשימו מעסיקים...) כדי להתרשם מהכיוון, מי שמסכים אתן לו את המייל שלי.
ובבקשה לא תיק עבודות "מהלימודים" אלא ממי שערך תיק עבודות לאחר שנות נסיון בעבודה, כי בד"כ לתיק מהלימודים יש אופי שרואים שזה עם עבודות פיקטביות וכדו'.

ושוב מדובר בתיק עבודות להצגה למעסיקים, כך שהוא צריך להכיל את כל התחומים.
(בניגוד לתיק עבודות ללקוחות שפונים בבקשה לתחום מסוים ומקבלים עבודות להתרשמות מאותו תחום)
אני נבוכה ממש, איך אציג כמה שיותר עבודות בצורה שאכן תרשים ולא תלאה?
(עבודות נטו/ רקע אחיד/ עיצוב משתנה מעמוד לעמוד וכד')
(מגוון עבודות בקטן/ עבודות נבחרות מוגדלות וכדו')

תודה רבה מראש על כל עצה שתתקבל!

• הוסף לסימניות
קודם כל הרשי לי לומר שאכן יש לך בהחלט מה להראות ואם תיק העבודות שלך עודכן לפני שנה וחצי אם כך יש למעסיק למה לצפות!
מקובל להכין קובץ PDF במשקל ואיכות נמוכה. בעבר העלתה כאן מישהי ( אולי נעמי ברקאי?) תיק עבודות שסגור כמצגת בפלאש כמדומני. אופציה טובה אחרת היא להעזר בדרפובוקס השימושי כל כך
( והחינמי) ואופציה נוספת ( וטובה בנוסף- לא כאופציה בודדת) היא אכן כן לשלוח קישור ( למשל לתיק העבודות כאן או באתר שלך למשל) על מנת להגביר את הרושם- המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היוצרת81;861086:
קודם כל הרשי לי לומר שאכן יש לך בהחלט מה להראות ואם תיק העבודות שלך עודכן לפני שנה וחצי אם כך יש למעסיק למה לצפות!
מקובל להכין קובץ PDF במשקל ואיכות נמוכה. בעבר העלתה כאן מישהי ( אולי נעמי ברקאי?) תיק עבודות שסגור כמצגת בפלאש כמדומני. !

וכדי לעשות זאת:
מביאים לאינדיזיין בעמודות ואח"כ CTRL+ E לייצוא ושומרים ל FLASH .
בחלונית הבאה יש אפשרויות דפדוף וכן לשמור כדף אינטרנט.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חזק;861095:
וכדי לעשות זאת:
מביאים לאינדיזיין בעמודות ואח"כ CTRL+ E לייצוא ושומרים ל FLASH .
בחלונית הבאה יש אפשרויות דפדוף וכן לשמור כדף אינטרנט.
בהצלחה

תודה רבה! באמת לא ידעתי איך ליצור זאת...

• הוסף לסימניות
בבקשה!!!
יש עוד עצות, מנסיונכם? גם לגבי צורת העיצוב?

נכתב ע"י לנדא;861004:
(עבודות נטו/ רקע אחיד/ עיצוב משתנה מעמוד לעמוד וכד')
(מגוון עבודות בקטן/ עבודות נבחרות מוגדלות וכדו')

ושוב! תודה רבה מראש על כל עצה שתתקבל!

• הוסף לסימניות
לדעתי אם העבודה היא בתחום הפרסום (למשל משרד פרסום) כדאי לשלוח תיק עבודות שמכיל רק עבודות בתחום הפרסום ואת כל ההזמנות והשנות טובות היפות לכשעצמן לשמור בתיק עבודות נפרד ולשלוח רק למעסיקים כמו דפוס דיגיטלי ושות'.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש עוד? פליז...
דעתכם חשובה לי...

• הוסף לסימניות
תיק העבודות שלך מיוחד ומרשים אבל הגריד שלו תופס את העין הרבה יותר מהעבודה ש"נחבאת אל הכלים" בפנים.

כדאי לך לתת את כל המקום לעבודה ולהשתמש רק ברקע חלק מתחת. אם מאד חשוב לך, אפשר להשתמש מדי פעם בציפור החמודה, אבל בה בלבד ולא בכל הגריד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה