בהדרכה שהייתה ליועצי המס אתמול עם הביטוח לאומי בנושא דמי הבידוד - הובהר לנו שהם יבדקו את הנתונים ויאמתו, לכן חשוב להיות מדויקגם אם קיבלימי בידוד כשכיר? מישהו עורך את הבדיקה הזו?
או שאפשר להגיש במקביל?
אם אני עצמאית בהגדרה וגם שכירה, אני יכולה לקבל דמי בידוד?בהדרכה שהייתה ליועצי המס אתמול עם הביטוח לאומי בנושא דמי הבידוד - הובהר לנו שהם יבדקו את הנתונים ויאמתו, לכן חשוב להיות מדויק
איך מוציאים עכשיו אישור על חשיפה לילד מאומת לפני כמה חודשים?
בזמנו משרד הבריאות התקשרו להודיע שההורים צריכים בידוד בגלל הילד.
בכל מקרה , גם אם לא הצהרת תוכלי לקבל על הבת שלך כי הייתם בבידוד ביחדמצטרפת לשאלה
אם היתי מבודדת עם הילדה לפני חודשים
היא היתה מדווחת ואני לא
יש אפשרות להצהיר אחורה או שזה אבוד ולא אקבל דמי בידוד?
@יהודה מילר אשמח אם יש לכם מידע
בחרת באופציות שם בידוד של עצמאי מאומת (לא זוכרת איך זה מנוסח) או בידוד עקב ליווי ילד עד גיל 16?אבל כשאני מנסה להגיש , רשמתי את התאריך של הילדה שבו היתה מאומתת
ורושם לי
התקופה שציינת עבור סיבת הבידוד שבחרת לא מופיעה במשרד הבריאות.
כאילו שבאמת לא דיווחתי שאני בבידוד
בחרתי את הילדה ות"ז נכנס לי אוטומטיתבחרת באופציות שם בידוד של עצמאי מאומת (לא זוכרת איך זה מנוסח) או בידוד עקב ליווי ילד עד גיל 16?
את צריכה לבחור את הילד ואז הוא יתן לך לבחור איך קוראים לילד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים