דרוש מידע תכנון וארגון הרהיטים לחדר ילדים- לאנשים שיודעים לחשוב מחוץ לקופסא.

• הוסף לסימניות
רהיטי מועלם בירושלים
הנגריה שלהם בתלפיות
תבדקי בגוגל תראי פרטים

• הוסף לסימניות
אשמח לתמונה אם תוכלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>תודה!

• הוסף לסימניות
התקשרתי אליהם ואני רוצה באמת לראות תמונה. אין להם באתר, ואני גרה רחוק. אבל איך אפשר לכתוב מייל? זה לא נותן

• הוסף לסימניות
אני מציעה קומתיים+ארבעתיים+ סהכ 5 מיטות, עלות בערך 5000
הרבה אנשים לא אוהבים קומתיים, אבל כאן זה לא יגנוב את התחושה המרווחת כי הוא מוסתר מאחרי המדרגות

אם משקיעים כ"כ הרבה בחדר, הייתי שוקלת להחליף חלק מהדלת לדלת+חלון
בכל מקרה עם המטיה הזאת הוא רק יהיה בעייתי כשישנו כאן 5 ילדים
בנוסף, הייתי הולכת על מיטות ברזל ולא עץ, הרבה יותר קל להוציא ולהכניס ולא נשבר, ניתן להוסיף ראש מיטה מעוצבת מפורמייקה

האם ניתן להסתיר את המדרגות ולשים שם מכתביה /מיטת תינוק שניתן להזיז בעת הצורך?
אפשר גם לשים שולחן מתקפל מחובר לקיר במקום שנפתח המיטות בלילה

בהצלחה!

1653553147070.png

1653553218458.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה