דרוש מידע תכנון מטבח חדש

• הוסף לסימניות
בקשר לשיש.
אני לקחתי את שיש פדרו מאבו גוש דרך המלצה פה מפרוג. נתן לי הצעת מחיר בעל פה מאוד מפתה. בפועל כשבא למדוד יצא לי מחיר כמו כל המקומות האחרים.
הסכמתי מאילוץ (שבוע לפני ראש השנה שנה שעברה).

ביום ההתקנה הביא לי שיש אחר לגמרי!! שיש גראנד מקסימו.
הוא התכחש שהוא רימה אותי וברח באמצע... בלי להתקין כיורים, השאיר אותי ככה עד ערב סוכות
והוא קיבל את רוב הכסף!
תבענו אותו ובית משפט פסק כ- 30,000 ש"ח פיצוי.
זה לא שווה את הפיצוי תזהרו!!

כמו כן, כשבוחרים שיש צריך לבדוק מימי קונים ולבדוק שהוא משווק מורשה.
שילם את הפיצוי?

• הוסף לסימניות
טרם. פסק הדין התקבל לפני שבוע. (והוא לא הגיע לבית משפט)
אם לא ישלם אפתח תיק בהוצאה לפועל הוא תושב ישראל.
תסמכי עליו שאין שום נכסים שניתן לעקל
לצערי מכירה מקרוב איך זה עובד
לא נראה לי שיש לכם מה לבנות על שקל מתוך זה
אבל תודה שאת מזהירה פה
אני יכולה להמליץ מאד על האיש שיש שלנו
עשה עבודה מהממת , אבל הוא מהצפון
תמונה חלקית, בפועל הרבה יותר מרשים ויפה 20250821_190217.jpg20250821_185550.jpg

• הוסף לסימניות
@עד מתי איזה חיפוי קיר זה ? לא מצליחה לראות טוב בתמונה

• הוסף לסימניות
אני עד היום עבדתי עם שיש בית ישראל בכל הפרוייקטים, לא אכזבו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה